terasa ingin berkonvo lagi..

salam..
tengok tajuk pon dah tau..
ini mesti cerita pasal konvo..
yup..
adik saya berkonvo semalam..28-3-10..
Ijazah Sarjana Muda Komunikasi
Universiti Utara Malaysia..

Kalau dulu saya yang dok dalam dewan..
kali ni sila dok luar dewan pulak ye..
menanti orang yang bergelar graduan..
siap menanti dengan anak sekali..
haiahhh..cepat betul mase berlalu..
sape sangka akan jejak lagi ke Dewan Mas..
Pagi2 tu p ngan mak abah ,mak wah (si dia yang berkonvo) dan acu..
Tak bawak kakak lagi sebab nanti kacau time tido pagi die..
so,kakak p skolah dulu..
dalam pukul 10.30 lebih kurang, p amik kakak..
mujurla dekat je kan..
Amboi-amboi kakak..bukan main hepi dilayan tok..nak bermanja la tu..dah lame tak jumpa tok die..
nanti bulan 4 kite dok kampung lame2 sket eh..
Kakak menyibuk..sori ek makwah..umi uplod yang ade gamba kakak nih..
Tengahari pas lunch di Kafe DPP Bank Muamalat..(rindu kafe ni jugak..)
kami balik la..panas gile..terik sungguh..
memang balik nak mandi..lagi pon tok ngan acu kene balik..
sebab esoknye acu nak sekolah..hari jumaat die ponteng dah sebab nak datang changlun..
Petang tu makwah nk balik ke UUM..
nak stay kat bilik member..sebab esoknya nak pulangkan jubah..
so,amik kesempatan ni berposing lagi..
dah pukul 6 lebih..barula redup sikit..
Kali ni bawak adik jugak..
pagi tu adik tak ikutlaa..
kesian klu nak bawak pon..panas wooo
Ni gambar kakak..
amik berkattt..
moga kakak dapat juga pakai topi dan jubah sekali nanti ye..
Harus x lupe, adik zikry jugak..
nanti dah besar belajar rajin-rajin ye..
biar jadi orang pandai yang baik..
Kalau dah masuk UUM tu,harusla singgah ke Taman Rusa..
Petang2 rusa keluar makan..
syok sungguh kakak tengok..
die tetap kate menatang yang die tengok tu adalah -kambing-
siap bunyi bek..bek..
huiishh..ye la kakak..watever..
upss..aktiviti menghabiskan duit di ekspo pon wajib ade..
tapi dah malas nak upload gamba..ni pon banyak dah kan..
cuma mengharapkan..
kalau boleh..
satu hari nanti,saye juga ingin berkonvo lagi..
dan mase tu nak posing banyak2 dengan en zahir kesayangan saye..
mase konvo dulu tak bercinte lagi dengan die..
huhuhuh..
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
..bila saya akan berkonvo lagi???..














5 tukang conteng sambilan:

:: innzchubby :: said...

kak ikin...

cepat wat master pulak...

hehe!

ZuRaNaI said...

master master..hiii~

abu muaz said...

salam ziarah

Ummi said...

innz+ zura : insyaAllah..kalu ade rezeki..doa2kan ye..

abu muaz : salam..mekasih dtg ziarah

noradzlina.kamdani said...

wah mak cik nmpk sihat kn cekin

JOM SHOPPING!!