~berkawan biar beribu-ribu lemon~

ape punye tajuk daaa..
ni la bile mengupdate blog di tengah malam..
di kala 2 orang putera&puteri tgh dibuai mimpi..(mimpi ayah ek..)
bukan pe...
entry ni khas untuk 2 orang kawan "baru" saye..
kalau tak kerana blog,maybe tak kenal..
kalau tak kerana "kapal" juga..maybe tak kenal..
mereka juga chenta hati orang kapal..
memula untuk auntie nani..
terima kasih banyak sebab susah2 poskan "set pinggan mangkuk" untuk zikry..
bukan tu je..siap pos kawan baru untuk zikry juge..
and untuk makluman auntie nani..
zikry sangat la syok!!!
cuma belum ade rezeki la auntie nani nak jumpe zikry kan..
takpe..panjang umur..murah rezeki akan ketemu jua..cewah..






serupa x kami??ehh..maksudnye posisi berposing kami..sama tak?

next..
auntie nurul..(zikry cakap suh kim salam kat alya ^_^)
mekasih sebab sudi bagi info kat mane nak cari "yhab milk storage tu",.
auntie nurul gtau kt mane boleh beli secara online..
banyak2 time kasih yek nurul..
siap offer nak tolong belikan if x dapat beli online..




sebenarnye sebab blog ni kawan2 makin bertambah..untuk mereka-mereka yang "terlist" dalam kategori SENASEB..i give my heart to you la!!!

mereka2 ini yang selalu memberi komen2 semangat dikala meluahkan perasaan di blog pada "orang kapal" yang saye sayangi..

mereka2 ini juga yang selalu bersembang..bertanya khbar di YM (paling kerap auntie izan.eza...kak ena)..mahupun fesbuk..juga bersms..zura+innz..

haihhh..sume2 la yang kat list SENASEB..

eh..kawan2 lain yang bukan "sekapal" jgn jauh hati pulak..

sayang kamoo juga!!(_+ my x student too_)

majulah blog untuk kawan2 semua!!

sekian..

terima kaseyyyy

14 tukang conteng sambilan:

ZuRaNaI said...

hehe..majulah blog utk sume..hiii..xsbar nk tgu esok kn kak ikin..slamat brkasih syg dr saye yg jauh..hiii~

Edriena Hazelina said...

lebiu too jugak la kak!!
hehe..

.AQAMZ. said...

mak aii..
comey sungguh pic tue.
hehe

Ummi said...

zura: yep..hari ni har bergayut la..sesi mluah erasaan

edr: huuuu..

nisah: boleh copy n save..no problem..hehe

Ini Blog AnakPakWahab said...

sukanya zikry dpt kwn baru... =)

ayu aziz said...

yeshh... saye syang cikgu jgak~ :D

nurhuda abdulrahman said...

terharu cikgu sayang kami.
ahaksss.
T______T

Ummi said...

Innz: sangat hepi lorrr..

ayu&huda:saye memang sayang kalian sejak kenal dr dulu lagi..heheh

@ MaMa ALyA @ said...

terharunyer..ade nama mama alya la..hehe..untie ekin...alya cakap "w'salam zikry"....hehe... ade rezeki..kita ketemukan mereka...ngeee..:-)

.ArianiAizat. said...

suka nya zikry dapat kawan baru!!hikhik
:)


tapi kesian plak la kat kakak.aiseyy,kakak tak jeles ke adik jer dapat kawan?
+___+

Ummi said...

kakak dpt "pinggan mangkuk" tu la..die lg suke buat main2..padehal die punye dh ade 1 set..die cam x suke je kt kawan baru zikry tu..tak kene ngan jiwa die agaknye..heheh

Ummi said...

mama alya : ade jodoh x kemane..huahua..harus berbesan en iwan ngn en zahir nanti.

w|cKa` said...

kalo u give me ur heart, i tepaksa bekongsi kasih ngan incik zahir la ye... hahahahha

Ummi said...

huaaa..harus mengamuk en zahir nti ek..wii..wii

JOM SHOPPING!!