click..click..

akhirnya hari ni saye berjaya register @ cimbclick..
mcam payah je bunyinye nak registerkan?
saye ade sepesel case sket..
tiap kali p atm untuk apply TAC number,mesti reject..
so tadi..nak try lg..
mujurla dipertemukan hari ni dengan Puan Aniza..
staff CIMB yang sangat la mesra pelanggan..
sangat berdedikasi..tepuk-tepuk untuk die..
problem nya no phone maxis saye, system tak accept..
dekat sejam dok kat CIMB..ditemani Kak Syidah..
saye cakap pada Puan Aniza..mybe sebab en zahir guna no maxis tu untuk TAC acc maybank dia..
Puan aniza kata..TAK la..
Akhirnya..saye tekan jugak no celcom saya..menggantikan no maxis yang asyik direject tu..
dan..SELESAI..
puan aniza pon tersipu-sipu malu..hehehe
tak pe kak..biasala tu..
ape2 pon terima kasih atas layanan yang baik tu..
so,skg boleh shopping online (sesuka hati) gune acc sendiri..
sebelom ni asyik guna maybank en zahir jek.. ^_^

1 tukang conteng sambilan:

.AQAMZ. said...

salam.
cikgu xnak offer ke sape yg nk ikut cikgu shopping online?
hehe
klu cikgu offer,
sy org first angkt tgn!
hu3

JOM SHOPPING!!