Tenggelam dan timbul

assalamualaikum..

Tetiba plak timbul blog ni kan..
selepas hampir 2 bulan tenggelam..
ruginya tak diapdet..
dan bila kesayangan kami semua dah sign on..mood berblog tu datangla..
sapa suruh dia sign off lama2 sngat kan...habis terabai blog ni..hahaha..
sekali bila dia sign on...dangggggg,...

So konon2 nak apdet sikit2la..
ni pon besday dia bulan lepas..
sempat la sambut besday kat darat kan..

semua excited nak makan kek ayah depa...
Ayahnye udah 32.alhamdulillah,, anak dah 4..



Alaa..tetiba hilang dah skill nak mengarang kan..
dah nak sebulan en husben sign on..KEJAP je..(walhal baru 3 minggu..bundarkan ke sebulan..hahaha)

yang pasti..tahun ni tahun ke 4 tak beraya sekali..adoyaiiiii

ok. sekian
jumpa lagi next entry..insyaAllah

cikgu kan bz sabagai SID jugak sekarang..wiiii



1 tukang conteng sambilan:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

JOM SHOPPING!!