konfem!!

salammm..
sempat lagi mengupdate blog kt umah sementara lunch hour nih..
Tadi encik Fuad bagi surat..konfem dah..
16-20 April nanti saya perlu ke KL..
terpaksa la berpisah ngan kakak dan adik..
buat pertama kalinya..
dah la ayah jauh..umi plak ada kerja..
sian kat dua beradik ni..
kakak and adik baik2 je kan..
kat kampung nanti ramai orang yang akan layan kakak & adik..
walaupon tak same macam umi..
takpe la..dieorang pon family kite jugak..
haihhh...sedey..sedey..
konfem umi rindu tahap dewa kat korang nanti!!!
whuaaaaaaaaaaaa!!!!
#
##
###
####
#####
######
#############
###################
###########################


14 tukang conteng sambilan:

liza said...

sedihkan berjauahn ngan anak..takperlaa..demi kerja:)

ieja said...

alahai..sedihnya nk kena berpisah sekejap ngan nak.....tapi nak wat cam na..keja tetap keja..harap2 kakak & adik pandai jaga diri...

w|cKa` said...

bawak la mak atau mil ikut pi kl skali.. dia bleh tolong tgkkan.. hihi

.ArianiAizat. said...

tahniah k.ekin..dah komfem dah!kalau kat sini deorg kata 'cap jari dah kering'..hihi

Marsha~ said...

nak buat mcm mana, carik rezeki... :(

.AQAMZ. said...

puan,
masih cik lg ka?
hehe

awet muda sungguh.
hehe

ZuRaNaI said...

hihi..apekah itu..saye kurg memahami..

Ena Mazly said...

kin, akak dulu kalau kene gi meeting or kursus, sure akan bawak rombongan cik kiah sekali... mmg akak akan bawak anak2, bibik and MIL... kalau tak pun bawak mak n abah akak...

eheheheh...

Ini Blog AnakPakWahab said...

cik?

hehe...

masih muda remaja lagi walaupun sudah beranak dua...

Ummi said...

liza & ija : ibu2 jugakla yang memahami perasaan ni kan..

Ummi said...

wicka&k.ena : ..kalu kursus or meting ok la...tp ni leceh sket..

Ummi said...

nani: akak sampai sudah x paham ape nani cakap nih..huhuu..

Ummi said...

inn & nisah :saya sentiasa "cik" dulu..kini..dan selamanya..hahaha

Ummi said...

marsha : betul tu..rezeki utk dieorang jugak kan..

JOM SHOPPING!!