buat baik dibalas baik

salam..

"buat baik dibalas baik..buat jahat..paham2 je la.."

Jumaat..semalam..saya bawak 8orang student masuk UUM..
dieorang sangat xcited nak p uum..
walaupon KMK dan UUM sekangkang kera je jaraknya..
tapi dieorang tak penah sampai..
so,untuk tidak menghampakan..saye follow jugakla..
bersama-sama dengan anak-anak kesayangan saye..semestinya kesayangan encik zahir juga..

eh..ape kene mengena dengan tajuk entry kali nih???
bukan ape..seronok rasenye bile tengok student2 saye tu happy..
bile kita tak hampakan orang..satu hari nanti,orang xkan hampakan kite la kan..
bile saya sayang student2 saye nih..
saye harap 1 hari nanti cikgu kepada anak2 saye akan sayang anak2 saye juge..
bile saye bersungguh2 ajar dieorang..
saye harap 1 hari nanti cikgu anak2 saye juga begitu..
and bile saya tegur sebab dieorang buat salah,
harapnye orang lain akan tegur anak2 saye bile diorang buat silap..

eshhhh..emo plak..
sila layan gambar-gambar dibawah..
kalu sudi..
ekekek..


adik zikry yang layan tido mase kami sampai..tapi tak lama pastu terbangun jugak..umi tak payah susah2 nak dukung..kakak-kakak tu sume xcited nak dukung kakak n adik..

Kami melepak di The Mall..


kat The Mall ni jugak saye bawak student2 saye berjumpa ngan xStudent saye..ade 3 generasi la..
sesi 07-08..08-09..dan yang sekarang..sesi09-10..
tak sangka ada yang berselisih bahu and menegur "Pn Syikin!!"
sebab ada yang tak tau pon saya nak p UUM..
sayang la korang!




Anak-anak saye pon sangat bagus kan..baik2 saje..mesti heran..
umi bawak p mane la ni umiii..




capture de momen la..
yang x de dalam gamba tu..takpe..lain kali ade rezeki kite snap yang lain ye..





Seronok sungguh mereka-mereka ini..







Sempat berposing di Canselori..



*
*
*
*
*
*
*
*
*
..dan..
tak lupe..
gambar bikin hati cair..



poss spesel dari zaid zikry..
sebelum ni tak mau dok dalam car seat..
tetibe angin ape tah hari tu..
seronok tak hengat pulak die..
emm..
umi hepi kan anak orang..
Allah balas balik dengan hepikan anak umi..kan..

buatlah baik berpada-pada..buat jahat jangan sekali..
cewah!!







5 tukang conteng sambilan:

Edriena Hazelina said...

akak xbawak dorang g expo ke?
kawan-kawan saye wat reunion kat uum tadi.
rugi la saye xdapat nak join..

Ummi said...

expo pon p jugak..alaa..akak kan bz..tak sempat nak cite sume in detail..hehehe

huda rahman said...

ala yg malay tade ke nak lepas rindu tgk batch 07-08.
haha.

ez@ said...

kak ikin..
hrpan kak ikin sama dgn za..setiap kali ngajar za nk bg yg terbaik utk ank murid..jd kwn dgn diaorg..dlm hati selalu tanamkan harapan smga ank2 za nnti akan dpt guru yg terbaik juga...

Ummi said...

huda: ade lg yg malay..tp saye lupe dah batch mane..hiii

za: moge begitulah hendaknye kan..

JOM SHOPPING!!