Doa pemutus susu & henti tabiat buruk

assalamualaikum..
seperti yang dijanjikan..
saya dah scan buku Tuan Guru Dato' Dr Haron Din..
dalam buku ni la ada doa pemutus susu..
dan juga doa untuk menghentikan tabiat buruk..

ada macam-macam jenis doa..RM15 saja..
Doa nak sembuh penyakit, pendinding,mengatasi cemburu, sakit hati, nak dapat beby boy@girl..macam-macam lagi la..so, boleh lah cari di mana-mana kedai buku ..terutama kedai buku ilmiah dan islamik..ni en zahir beli di Changloon je..di tempat lain pon insyaAllah ada..



Dan di bawah ini ialah doa yang kami bacakan pada zikry supaya dia berhenti menyusu badan..boleh cuba untuk hentikan tabiat buruk anak-anak juga..




Sharing is caring..
mengantuk sudah..mau tidur..
jumpa lagi di lain entry.. (^__^)



4 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

InsyaAllah....moga2 abangah benti dgn jayanya...... :)

pja said...

salam...

Thanx for d doa...

Dh lama sy cr...

Terima kasih sgt2

Anonymous said...

nak kena baca time anak tido ke

adelia afina said...

Lau tengok maksud ayat cam x jadi pulak bace kat anak..

JOM SHOPPING!!