Sebelum ayah pergi : Edisi penutup

assalamualaikum..
sampai sudah edisi terakhir tentang ayah nak sign on kali ni..
 5 Okt 2010..
kami sempat bergambar sefamili..
kira wajibla ni sebelum ayah sign on..
nanti bile ayah nak sign on sekali lagi..kita snap lagi gambar famili..
boleh tengok betapa cepatnya anak-anak membesar..


edisi adik dan kakak yang sopan santun..


suka gambar ni sebab kakak senyum & tengok kamera..
adik dah tak boleh diam tapi maintain nak tengok kamera jugak..

ketika entry ni dipublish..
ayah sudah on the way ke Chita, Japan..
ayah dah bagi siap schedule kapal..
bila kapal nak sampai Bintulu..lepas tu p mana pulak..
last kol siang tadi ayah dah pesan macam-macam..
kira macam hand-over note jugak..

B..
selamat belayar..
selamat bekerja..
jumpa lagi 6 bulan dari sekarang..
InsyaAllah B balik nanti..
mulut kakak pasti lebih maju dari sekarang..
adik pulak insya Allah dah berlari..
jangan risau..
setiap momen tumbesaran mereka akan sentiasa diupdate..
Jangan risau-risau tentang kami di sini..
Umi sentiasa try buat semua yang terbaik..
moga B juga bekerja dengan terbaik..
-boleh ke nak doa B cepat balik?_kehkehkeh..enjin kapal baru nak panas dah di doa cepat balik adalah macam sedikit sengal kan..-
so..selamat pergi dan selamat kembali bila tiba masanya ye..
kami sentiasa mendoakan kesihatan dan kesejahteraan ayah..
Kami sayang ayah!!





owwhh..ni gambar masa ayah nak sign on kapal awal tahun sebelum ni..
masa ni zaid zikry baru umur dalam 20-25 days..lupa sudah..
bandingkan dengan gambar atas..
dah besar pon adik kan...






10 tukang conteng sambilan:

mizzbutterfly said...

mcm mane cikgu blh tabah yerk...husband cikgu tgk dr jauh je la kan..perkembangan anak2 cikgu...tabah cikgu...

Ummi said...

susahnya nak jawab soklan cik wani..tahlaa..sebab tu kot jodoh saye dengan die??

Kyuubi_85 said...

sabar menpuh segalanya, pasti ada hikmah disebaliknya kn? :)Lebih baik hidup berjauhan tapi bahagia daripada hidup bersama dan bercakaran

dieha said...

seronok tgk family ummi..moga bahagia selamanya..sy suka mengikuti perkembangan ummi n family..kerana saye juga senasib seperti ummi..moga kite d beri ketabahan dalam melalui liku hidup ini...amin.

nad orient said...

sedih lak sy baca entry ni kak ikin..huhu..

Melati Qistyna's Mummy said...

sedey je tiap kali akk bc time ayah sign on...

tp akk ske la pic kakak yg senyummmm tu... mahal tuh kin... :)

Ummi said...

@Kyuubi_85sangat setuju!!!

Ummi said...

@dieha
saye jugak baca blog diha tiap kali update :)

Ummi said...

@nad orient
awat nad lame tak update blog???

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy
alaaa..takmo sedey2 la kak..semua org asyik sedih jek bc entry sy..jenuh..huhuhu

JOM SHOPPING!!