Telok Batik

assalamualaikum..
Kisah cuti kali ni dimulakan di Teluk Batik..
Teluk Batik ni letaknya di Lumut, Perak.
Siapa nak bawak family bermandi manda bolehla..
kami p semata-mata amik angin saje..
opah, makwah dan acu pon ikut juga..

..sea view..

..sekali sekala encik zahir suap ok ape...
kakak jangan jeles ye..






bergambar bertiga..mana si kakak?



susah ooo..nak ambil gambar anak perempuan en zahir nih..
nak lari tuu



..heroes..


alalala..senyum je adik zikry..


ayah ke lain..si kakak lagi laaaa tengok mana tah..



banyak gambar lain ditempek di FB saje..
gini la bile entry terkemudian kan..
nak cerita panjang2 pon mood bercerita dah hilang..


c u next entry je lah..
hiii






10 tukang conteng sambilan:

kak mas said...

kakak camera shy sangat lerrr.. ummi ngan ayah romantik gitew.. :)

xfatynx said...

Adik mmg suka senyum je. hihihi

Ummi said...

@kak mas
si kakak sangat juai mahal kak mas..haiyahhh..mase encik zahir ade ni la nak berkasih sayang kak..hhiii

Ummi said...

@xfatynx
adik cam ummi ..kan dik kann..

Melati Qistyna's Mummy said...

heeee... besh nyer... bila la nk p bercuti ni, dekat2 pown jd la... :P

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy
bercuti sekali sekala ape salahnye kak abby..p la manepon..yang penting CUTI..

lily lotus said...

syoknya..especially hubby adakan :)

Marsha~ said...

teluk batik ni best jugak eh??? kakak tu sebijik mcm Qila... susah nau nak tgk camera.. sakit hati btol nak bergambar dgn dia... :P

Ummi said...

@lily lotus
mase ni je la yang ade lily..bila sama-sama cuti..

Ummi said...

@Marsha~
kalau mandi laut lagi best kot marsha..budak dua orng tu memang same peel nye..hehehe

JOM SHOPPING!!