menu berbuka Ramadhan ke 7..

assalamualaikum..
entry dari dapur lagi..
kene update cecepat..
kalau dibiar lame-lame..
basi nanti..hilang mood nak update dah..

hari ni kami cuba moist choclate cake..
lebih tepat bukan -kami- la..
en zahir..
p beli barang nak buat kek je sesame..
en zahir dah excited nak buat..
tak tunggu wife die balik keja..
tau2 balik umah petang tadi,bukak je pintu dah ade bau kek..

ni rupe kek yang belum di mekap..
baru kuar oven..


zoominggg...

taraaaa..
encik zahir sengih2 je pasai kek die jadi..
sehingga entry ni ditaip, kek belum dipotong lagi ye..
tapi tadi kami makan dah kerak-kerak kek..
hahahah
sedapppp..

lauk berbuka hari ni adalah ayam paprik..
kuah kari semalam..
panas balik dimakan dengan roti jala..
roti jala pon encik zahir yang buat..
ohh..b..cuti la sampai tahun depan..ekekekeke..

kami berdua boleh abeskan ni..
adoyaiii..kenyangggg

ni air spesel..
sirap bandung soda..
1st time try ni tau..
dan macam biase..
encik zahir jugak la yang buat..
-sayang la kat encik zahir ni!!-








4 tukang conteng sambilan:

kak mas said...

rajinnya en zahir turun dapur. bertuah badan puan syikin.. :D

Ummi said...

@kak mas
kak mas..sy ni dah la debab dah...ni bile die cuti jadi debab kuasa dua..huu..mujur posa..kalu tak tah berape kilo naik..

Melati Qistyna's Mummy said...

heeeee.... besh nyer, lek keje sume dh sedia, tp bila g kan nk manje, time en zahir adela, lau x sume kena wat sendirik :P

noradzlina.kamdani said...

roti jala...ha ha ha akk ingat lg ms mula2 cekin kawen yg cekin dgn zahir g tangkap gambo majalah yg ada resepi roti jala kt giant senawang kot...n bile blk umah try....lawak arrrr
seriyes zahir mmg kene bg kak lin rs le yg awk msk nih....cekin, akk doakn zahir lmbt blk lg balik eh...bio ko ank beranak mkn puas2 air tgn zahir

JOM SHOPPING!!