surat terakhir untuk en zahir???


hari ni umi p pos surat lagi..dengan harapan ini adalah surat terakhir untuk huby kali ni..


hii..bukan sebab umi dah malas nak antar surat yer..tp sok die sampai jepun..next week sampai bintulu,die akan dapat surat ni..then belayar ke jepun sekali lagi n bile balik bintulu..tu adalah trip yg terakhir..(penuh pengharapan nihh)..moga2 18/11 tu die dah ade depan mate...
~makbulkan doa ku Ya Allah~

8 tukang conteng sambilan:

Edriena Hazelina said...

insyaAllah..

mesty anak akak hepy gile bile ayah die lek kan??

ups.. salah... umi adlina lagi hepy la!!! hehe..

Bila Hatiku Berbicara said...

salam, kak~

inn pun dok tunggu bf inn sign off...

dah 6 bln dia gi blaya...

sepatutnye dah bole sign off...

coz dah cukup 6 bln...

tapi, ofis company dia keje tu x col2 lagi btau yg dia dah bole sign off...

senaseb la kite, kak...

tapi, akak mesti lagi rindu dgn hasben akak tu...

keep in touch!

Umi said...

syma:sape yg x epi syma oiii..bayangkan je kalau si ayoe tu balik..

inn:6 bulan?huhhh..lamenye??die company mane?penah dh dulu merase huby akak p 6bulan setengah..mase pregnen 1st beby dulu..jenuhhhh,,

w|cKa` said...

isteri2 seaman la yg melariskan pos kan? maklum la tu je cara yg ada.. walopon zaman skang dah canggih ada email semua bagai, tp tetap jugak pos surat..

lily lotus said...

aminnn ;)

Erin Rashid said...

sian ko..
slalu menghitung hari
tak sanggup plak aku nengok ko
semoga ko tabah menunggu masanye ek

Umi said...

wicka : best pe tulis2 surat..huhuhu

lily : aminnnn..

erin: abaikan erin..saye memang begini..huuuuuuuuuuuu

Anonymous said...

wah..bestnye hubby nak blk..hubby aku br je naik..thn dpn br blk..(sharifah)

JOM SHOPPING!!