pra anniversary part 2..


Hari ini sangat beshh!! dapat parcel dr huby terchenta..agak2 ape ek yang die anta??akan umi uploadkan nanti..sebab yang die hantar adalah anniversary prezen!! kire dapat awal laa..maklumla,kami bukan cam orang len yang bleh jumpe hari2..samada akan dapat awal atau dapat lewat sket..biasela..by pos..orang lain bg by hand kan..kiteorang mujur ade en posmen tolong hantarkan..huuuu..nanti kite cite len pasai parcel yg huby anta ye..lg pon umi belum anta lg parcel prezen anniversary utk huby (sejujurnye..BELUM beli pon lagi!!!..aiyakkk)..


mari sambung sket kesah kami..


..walaupun kami dah kenal lame..lame la kan ..dari tahun 2002..mule serius pade end 2006..mari tengok gamba 1st time huby dtg rumah..mase hari raye haji..tahun 2006..

saye suke gamba ni sebab huby saye encem..haaa..sebnarnye sy suke gamba ni sb kami x plan pon pakai baju merah..tapi TERsame la pulak..ade petande ~soulmate~ kan..

* gamba ni kazen sy amik..pehtu tersebar la gosip2 di kalangan sedare mare..biasela kan..

Sebelum huby p belayar semula pada februari 2007..kiteorang plan nak bertunang..tapi direject oleh pak Arif..hahaha..nape ye..cube anda teka kenapa..

Sila pilih jawapan di bawah:

A. Pak Cik Arif rase anak die x layak menikah lagi?

B. Pak Cik Arif x suke orang kapal?

C. Pak Cik Arif nak anak die keje dulu?

D. Pak Cik Arif ade calon menantu sendiri????

Jawapan akan diberitahu pada entry akan datang ye..ade seminggu lebih kurang seblom anniversary kiteorang kan..so,mybe ade 2..3..4 entry pasal pra anniversary ni lagi..

wait n c....


posted on 081009 (hari gaji oooo)

6 tukang conteng sambilan:

Izan said...

gambar ni masa belum kawen ker? patut la jauh bebenor pun. =)

Murni Soleha said...

sweetnyaaa... huhu.. tak sabar nak tggu next part.. haha.. cam crita bersiri lak.. :D

ez@ said...

za teka c...betul dpt adiah ek..suspen je akak nih

Umi said...

Izan : ye puan izan..belum kawen laa..

murni soleha : bleh lawan cite nur kasih x?hahaha

eza: cikgu ni memang terer aaa..

Edriena Hazelina said...

hehe..btol 2.. macam cite bersiri lak.. saye pon xsabar nak tau pe lagi yang akk nak cite..

nanti jangan lupe post manyak2 pic tau..

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

JOM SHOPPING!!