nape ek..nape..

semalam seharian tunggu huby kol..1 hari tu sayang oiii..
encek zahir akan kol wife die ni hari2..so,bile 1 hari die x kol..
wife die mule la gelabah..
asyik pk..nape ek..nape..nape x kol..
andaian2 yang biase :
  • bz keje??
  • tertido??
  • tepon rosak??
  • kedit abes??
hari ni..tepat kul 12.01pm..tertera la no +1978010 kat screen nset tu..
selepas menjawab salam..of kos la soklan pertame..nape tak kol semalam..riso umi..
huby gelak2 jawab..
sory la sayang..semalam kapal rolling kuat gile..mabuk2..
hahahaha..tiade dalam andaian sy langsung..mabuk laut..
ok..ok..takpe..dapat dengar suare die hari ni lega dah..
tau die ok..n die pon tau kite di darat ni pon sume ok2 belake..
p/s : maka seharusnye bersyukur la sume wifey yg hubynye dok depan mate..jupe hari2..xde pe nak dirisokan..kan..x mcm sy dan mereka2 yg senaseb..wiiii

5 tukang conteng sambilan:

Edriena Hazelina said...

hehe.. alala.. ciannye kat akak..
mesty risau gile kan?
saye ngn ayoe memang xbiase kol atas kapal..
saye ngan die kol kalau die sampai bintulu jek..
sebab saye nie emo ckit.. kang rindu jek kat die..

kite banyak2 la doa semoge dorang selamat dalam perjalanan ye kak..

SePia said...

Hai kak.
Msti riso kn klu xdpt call?
Mcm sy,prnh je tfkr y bee sy kna tgkp lanun. hu2.
Bla gtau kat dia,
dia buleh gelak2 aje.
hu. Smp ati.

Be strong ok.

w|cKa` said...

slalunya kalo hubby lambat call mesti akan risau nye.. tp biasanya lambat sbb cuaca xbaik.. tu sbb kapal lambat sampai..

Umi said...

mende bile dah jadi rutin..tibe2 takde..huu..cuakk..riso tak bertempat..heee

nurhareza said...

shikin.. masuk kan ler kite dalam list 'senaseb' tu.. hi3.. ke tu list utk wifey yg kena tinggal lama2 ngn hubby dia?? ;)

JOM SHOPPING!!