kisah kakak dan kaki nye..

hmm..entry ni kire mcm sambungan dari entry semalam..

kisah kakak dan kakinye..
hari ni die sangat semangat nk p skul jalan kaki..

kakak ade 1 lg kasut kaler grey..tp dok dlm kete.
so umi kene dukung kakak p kat kete amik kasut die..

tapi mase nk bukak pintu kuar umah die dh sebok2 amik kasut pink die..
umi nak dukung takmo..nak pakai kasut pink jugak..hadehhh..

pastu siap nak turun tangga sendiri..xmo umi dukung..
aduihai kakak..kakak mane reti turun tangga lagi...
jatuh anak ayah ni kang sape nak jawab kat ayah/??

umi pakse2 gak la berdukung..kakak siap lembik2 kan badan..
gagah jugakla dukung sampai bawah..
sampai je anak tangga terakhir bukan main x saba lagi nak jejak kaki..

pehtu siap p kat beskal anak2 jiran..nak belek2 dulu pulak..ala kakak..umi dh lambat niiii..
sudahnye umi angkat jugak die melepasi beskal2 tu..sampai koridor..

pastu baru nak jalan..on de way nak jalan p skul tu segala bird..cat..car..sume die nak tegur..
jalan yang sepatutnye 2-3 minit dah jadi 10 mint..
takpe la..kakak tgh belajar kan..hiii..
nanti ayah balik ayah kene banyak bersabar la dengan kakak ye..
kakak nak tengok mcm2 on de way p skul tu..
wiiii..
cepatla ayah balikkkkkk..



p/s : entry ni tidak bergambar sebab umi sebok melayan kerenah kakak yg sangat xcited ituuu..

4 tukang conteng sambilan:

Edriena Hazelina said...

hehe.. kang kalau ayah die balik.. ade la kawan die nak jalan2..

sukahati said...

clevernyer kakakkkk :D

Izan said...

bijaknya dia...

Umi said...

eh izan..x sedey2 dah ek???

JOM SHOPPING!!