Kak ina dan Kak Cu

assalamualaikum..
petang semalam b ajak balik umah mil..
saje-saje..
merapatkan hubungan silaturrahim katenye..hikk

kakak suka sangat la kalau balik rumah tok..
sebab ade kawan kat sane..yang sebaya die..
nur ain batrisya..
anak PakNgah..
kakak lahir 24 Julai (besdey dah dekat nih!!)
Batrisya pulak 1 Ogos..
beza seminggu saja..


Ni gambar dieorang mase raye tahun 2007
mase ni lebih kurang nak masuk umur 3 bulan..

Batrisya sangat moolatt..
dengan rambut terpacak..
huhh..
sebijik cam abang amin die..


kecik-kecik lagi dua orang ni dah memang geng..



Batrisya nampak lebih besar dari kakak..

*

*

*

*

*

*

sekarang..
selepas hampir 2 tahun..
tengok betapa cepatnya budak 2 orang ni membesar..

tah ape yang dibeleknya budak 2 orang tu..


Pak Ngah (ayah Batrisya @ Kak Cu) ada kedai..
so, tiap kali balik kampung sangat la heaven si kakak..
buat kedai Pak Ngah tu mcam kedai ayah die jek..


Ade je la mende yang budak-budak ni amik dari kedai tu..
Batrisya syokla ade member join makan gula2 dari kedai ayah dia..
siap tolong amikkan untuk kakak ina..


muka dua orang yang sangat konfiden makan gula-gula..
rambut batrisya dah tak terpacak dah..
dah nak gulung-gulung macam kakak ina jugak..


haa..
tak lame lagi adik zikry akan join de club la kan..









5 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

salam...
hehe, dh beso ni nk sama sz lak yer.. :P

p/s :besday kakak sm ngn hb akak la.. hehe

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy

wah..wah..kebetulan pulak eh!!

lily lotus said...

bestnya. memasing ada geng..dah besar sok lagi meriah!

Princess Pika said...

muka kakak dengan muka ain tue sama laa masa baby dulu... comeyl... dah besar lagi lagi comeyl... A.D.O.R.A.B.L.E

Ummi said...

@Princess Pika
dok imagine awak mase beby dulu pon mesti cumels kan..sebab dah besar pon kecumelan tu memang lekat..hehehe

JOM SHOPPING!!