Hari Sabtu saya..

assalamualaikum..




hari sabtu saya sudah tidak free lagi..
see..see..di atas itu jadual hari sabtu saye..
1 kelas adalah 3jam..
ingat nak amik direct saje 9am-3pm
tapi tak dapat add subject yang berkenan di hati..
makanya..
begitulah jadual saya..


dulu-dulu..
zaman p sekolah..
abah yang hantar..
laa ni..
p sekolah..
en zahir dan anak-anak yang hantar..
muehhhh..
baru la semangat nak belaja!!


geram kat budak merah 2 orang nih!!
umi sudah jatuh pangkat,sila duduk di belakang..huhuhu




kakak yang serius..
agaknye masa ngandung kakak dulu umi serius sangat kot?
betul ke wahai student saye ?
(yang takde keje lain dok skodeng blog ni jek!hiii)



adik yang dah mula gatai-gatai gusi..
nak menggigit saje kijenye..


aiseh..ambar drivernye nan ado..
nanti2 pulak ye..













10 tukang conteng sambilan:

Ummimusa said...

syikin amek course ape ? dah lama ke start blaja balik? suami balik brp lama?

aqamz said...

aah puan. saya diantara student puan yg sll skodeng blog ni sbb xde keje, hehehe

Ummi said...

@Ummimusa
sambung MBA..baru 1st sem ummimusa..suami cuti insyaAllah sampai lepas raya..

Ummi said...

@aqamz
tengok tu.memang tak de keje..bukan takde keje nih..saje buat keje last minute..kan..kan..nak kene rotan nihhh..

noradzlina.kamdani said...

perghhhhh slmt berjuang utk dptkan masters...
semoga gembira sellau en zahir cuti lamanye.....

Ummi said...

@noradzlina.kamdani
kayuh pelan-pelan kak lin..harap2 sampai..hiii

huda rahman said...

mase puan ngajar kami puan dah ngandung kan? kalo dah, seriusssssssssssss sgt. heeee

Ummi said...

@huda rahman
ahhahah..patut laaaaa...

a.i.n.a.n.a.d.r.a.h.r.o.s.l.i said...
This comment has been removed by the author.
a.i.n.a.n.a.d.r.a.h.r.o.s.l.i said...

aah,ckgu mmg serius pn time aja kitorang..
tp dsebabkan dh bese,tkut 2 xde la sgt..
cume hormat la..hehe

*sory sy remove comment kt ats,byk spelling error..huhu

JOM SHOPPING!!