Breakfast

assalamualaikum..

pagi-pagi, kalau tak de kelas pukul 8, kami p breakfast kat luar je..
kakak pon nak ikut same..
adik pelajar cemerlang sekolah die..p sekolah awai..hiii..


kakak dengan ayah boleh la dok depan macam tu..
umi tak berani ..



tetap tak mau tengok camera jugak..




kakak tengah tengok orang tebar roti canai..



ni tataula die dengan ayah tengok ape..



mana roti canai saye tak sampai lagi niiii..



milo manesshhh..



kakak makan roti canai telor dengan ayah..






sengih-sengih tawar je kakak nih..



alaa...rosak gambar nih..
kakak juai mahai..


adik???
die tak konfius dah..
tau tu ayah die..
macam biase..sangat mesra camera..
ni gambar balik dari sekolah..
syoknye adikkk..











16 tukang conteng sambilan:

hanny maness said...

comel :)))

xfatynx said...

Hehehee superb comel. EEE. Rase dtg terjah kakak dgn adik ni je hehehe :P

Melati Qistyna's Mummy said...

huhu.. kakak tu mahal tol...
adik zz, cm biasa ...

Ummi said...

@hanny maness

budak2 sume comel kannn,

Ummi said...

@xfatynx
bolehhh..datang la..tp jangan terjah tau..roger2 dulu..hiii

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy

tak tau la ape kena ngn kakak tu..

ZuRaNaI said...

ape yg zaid main putih2 kt muke tu ak ekin??

kak mas said...

zaid zikry copy rupa ayah dia ye.. kakak pulak copy ayah tk suka tgk kamera ye..

Ummi said...

@ZuRaNaI
itu adalah bedak sejuk zura..hiii

Ummi said...

@kak mas
macam tu la nampak gayenye kak mas..

cik zatil said...

amboi.. sonoknye dorang
bila hero dah ada
kat darat..

hehe..budak budak hepi
akak mst lagi hepi
kan kak??

:)

Ummi said...

@cik zatil

zatil..hepi darab dua belas kuasa lapan..hiiii

noradzlina.kamdani said...

seronoknye kakak...
sok dia dah pandai tanya ayah g mana jenuh nk jawab
kak lin dh rasa sbb syaza tanya "kenapa ayah kita xmcm ayah org len" sbb dia jarang sekali dpt rasa ayah jemput n anto g skool

Ummi said...

@noradzlina.kamdani
alamak..ye ke kak lin..haihh..mental preparation kene buat dah la nii.

Erin Rashid said...

patut la ko senyum lebar cik syikin oiii
rupenya suami terchenta dah pulang!
aduhhh... tumpang happy!

dianafirdaus said...

hehehe..
at last...dpt balik juga ye en.zahir awk...
en.capt pun baik hati...hehehe
Do enjoy ur moments ya..

JOM SHOPPING!!