~heart & soul~

semalam Puteri Zamrud 1 dah belayar ke China..
setelah berlabuh di Bintulu selama 3 hari..



saye paling suke kalu tuan puteri anchor..anchor2 lah selalu ye..
kalu anchor..dapatla bergayut lame..bersms..bervideo kol dgn en zahir..
dan sebab itu jugakla blog tak diupdate..
sebok berblog ngan en zahir..
tambah2 dah mula keje ni..mase tu sangat2 la terhad..

ni bila dah takde line lagi(line gayut)..barula nak layan blog balik..
mengharapkan kol dari en zahir setiap hari je..
kalau la saye boleh kol die..harus botak en zahir bayar bil ^_^
dah sebulan buah hati saye belayar..kejap je dah sebulan..



ade 5 bulan lagi..

semalam en zahir p..
arini dapat parcel dr die..
sangat cepat..bagus Pos Malaysia..tepuk!tepuk!



sangat besh..

en zahir kirim diari misc..
dan juga pendrive yang sy hantar dulu..
dalam pendrive ade gamba die ke niigata..



bersuka ria dengan salji kat sane..



huish..sangat jeles..huhuhu

En Zahir..len kali nak ikut jugak yekk..dah kurang ensem bile x bergambar ngan saye kat sane..wiwiwiiii..

~My heart & soul~

Mereka sedang bergembira main salji atas kapal..melupakan sementara rindu pada "mereka-mereka" kesayangan mereka di daratan..

4 tukang conteng sambilan:

Ini Blog AnakPakWahab said...

waa...

beshnye dpt main salji...

ZuRaNaI said...

hiii..sronok kn..anai kate dorg men baling2..beshnyee..

Ummi said...

inn & zura : bile la kite plak nak dapat men salji ek??

ZuRaNaI said...

hihi..btul2..anai da 4 ship baru 1st time dpt salji.hii..sronokla die..

JOM SHOPPING!!