~letih~

kenapa saye letih?
letih sebab brodben ini sangat sloww..letih nak menunggu..
paling frust kalau buka maybank2u..
dah elok2 login..tibe2 xboleh bukak pulak..

adeh..


nak update blog pon sangat la payah..
entry yang diupdate sebelom ni pon di upload dengan penuh kesabaran..
~iye..sabar separuh drp iman~
nak drop comment pada blog kawan2 pon payah..
dapat respon kat comment yg kawan2 tinggalkan kat blog ni pon dah cukup naseb baik..
itu pon ade jugak yang x dapat diresponkan..
bukan x nak respon..tapi tu la kan..brodben punye pasal..
~sila marah brodben saye~
so,buat sementara ni saya jadi silent reader je la..


bosan betul la..
haihhh..
tibe2 jadi rindu kat>>die..
~padehal tiap mase pon rindu..kaver..kaver..~
dah..dah..jangan emo..

budak tecik dua orang tu kan ade..

senyum umi senyum..
senyum untuk ~die~ dan budak tecik dua orang tuu..


3 tukang conteng sambilan:

ZuRaNaI said...

hiii..cm mrh btul kak ikin..snyum rmai2..hiii~

ez@ said...

sama ar..kat umh za pun line slow ajer...tp za taip jer kat ms word..kalo line laju za cut paste ajer dlm new post..bila mood nk ngrang dtg,kena ngarang..kalo x nnti dh malas...hahaha...

Edriena Hazelina said...

b.band memang teruk gile kot sekarang nie.

sebab saye pon same. tapi xde la lambat sangat. cume xlaju macam biase.

sabo ye kak.. huhu..

JOM SHOPPING!!