..tiada kata..

assalamualaikum..







hari ni PDS masuk Bintulu !!!!

5 tukang conteng sambilan:

w|cKa` said...

jadual kapal berubah lagi.. kelamkabut sekenmet atas kapal tu.. katanya pasni bleh skype sampai lebam.. yeahhhhh~~

zahirian said...

semalam en zahir kol sampai 4 kali..tp xsedar..tak angkat pon..berubah kepada yg lebih syok xpe..suke!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Salam kin, akak Ada je ni, minggu lepas hb cuti seminggu, kitaorg blk kg, ada akak singgah blog ni bc yg tertinggal, cm x tgal jejak jek, x sempat... Hehehehe

Pelan2 kayuh yek kin, akak kagum ngan kin yg mcm Ada tgn cm octopus, :P

mizzbutterfly said...

cikkkguuuu...lama tak drop comment kat sini...hahahah tadi stardy dgn mmber...mmber saya ni bf die pun orang kapal jugak..die kata hari ni bf die nk smpi bintulu...hehehe sama kapal dgn hubby cikgu la ni...kot...

zahirian said...

kak abby...
rindu sy kat komen akak..hahaha

______________________
cik rerama..siapakah itu?
jeng!jeng!jeng!
meh nak kenal

JOM SHOPPING!!