dan ini lah yang terjadi..


assalamualaikum..

update kisah hari pertama si angah tanpa pempes..


laaa...
semalam umi p amik depa kat sekolah..lupe nak tanye cikgu dia..bleh gitu?
nk kena babab umi nih..
mende penting camni bleh lupa..huhuhu..


dah malam lepas mandi baru teringat..
so, umi tanya kak inala..angah kencing kat lantai tak?
kak ina kata "tak"..ishhh..impossible..tak pecaya umi
bila tanye angah..dia kate 'mane ade"..
aik? takkan la kan..


pagi tadi, masa hantar depa 2 orang..
umi terus tanya cikgu angah..
kak ani kata..dia terkucil sikit dalam seluar..basah sket tapi sempat diselamatkan dari banjir ke lantai..
huhuhu..patutla tak mengaku kan..dan patutla kak ina kata TAK..memang tak ke lantai..huhuhu..umi ni pon tanye soalan tak terang..hahahah
 

alaaaa..malu la angah!!!!
pagi ni lepas mandi tak mau pakai pempes jugak..ok la..takpe..
tengah umi kalut-kalut dengan zakwan..
"umi, angah kencing"..huuu..angah!!
ayat past tense tu..maknanya..dah selamat ke lantai..
mujurla umi belum start keje lagi.. kalau tak konfem merah punh card..
nak basuh n tukarkan baju dia..
ni perkara biasala anak baru nak belajar tak berpempeskan..
pulangannya lagi berbaloi-baloi bila tak payah kuar duit untuk beli pempes dah nanti..



mari tenangkan hati tengok 3 cahaya ni..(^___^)


alalalala sukanya zakwan dengan kak ina..

tapi masamnye dengan angah..hahaha..angah yg sengih sensorang

penenang hati & jiwa..hilang kenangan sakit bersalin..hahahaha


perasan tak ada banyak gambar kak ina & angah paki baju pink dan putih tu?tu baju feveret diaorang tu..kalau boleh nak pakai hari-hari..tunggu reput la baru suka baju lain kot..apaaaraaaaa
















5 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

ha ha ha..ayat past tense...

kak ina nyer rambut...

shareeda said...

comelsssnyer gmbr 3 beradik tuh!!! =) ni yg rase nk tmbh bby lg nih..tp takottt..hahaa!

Ainul Hayat said...

Biasalah kan kak memula mesti ade yg terbabas n terkucil sket kat sua. Lelama mesti ok punya. Comel betul anak2 akak ni. Putih2 belaka semuanya. Akak makan/minum apa time pregnant? HEHEHE

zahirian said...

ye teacher lin!dah basah lenjun baru nak cakap..huhuhu

_______________________________

shareeda..anak2 ni rezeki..tambah jek..heheheh

-----------------------

ainul..
ni keturunan belah ayah dia memang cerah2..akak makan nasik jek..hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

Rambut kakina tu mahal la kin, heeee

JOM SHOPPING!!