..sebelum bertiga..

assalamualaikum..

sementara masih berdua..posing la puas-puas berdua-duaan ya..
next year kasik ruang untuk adik baru posing sama


nampak tak apa ditengah-tengah antara kakak dan adik tu???
tengok betul-betul..

zikry pegang kepala je..bayangkan sok kalau buat macam tu kat adik dia..


seperti biasa..kakak tetap setia dengan seluar jeans nya..

masing-masing nak buat "peace"


diaorang ni tang mata  sama..eh rambut pon sama..ala-ala megi gitu..
p/s: baju kakak dan adik di taja oleh ayah..di beli masa buat course kat ALAM Melaka..





tak sangka tahun dapan dah ada geng baru kan... (^__^)
tak sabarnyee.....


7 tukang conteng sambilan:

jooleata said...

hihi.. suka jugakk :)

OneSimpleMother said...

syikin.. bestnya nak tambah zuriat. meriah kan. doakan kami juga ye. plan projek mega lepas raya ni.. kikiki..

noradzlina.kamdani said...

oo jgn bg zikry pgg kpla adik nnt...haru jadinye

Melati Qistyna's Mummy said...

Anak akak pon asyik nk berjeans je, nk yg pjg aje, xmo yg pndek...

mizzbutterfly said...

cikgu..baru ade mase nk bace sume entry cikgu..ya ALLAH...alhamdulillah..murah lagi rezeki cikgu..syukur...tahniah cikgu...makin bertmabh askar kar umah cikgu...saye plak yg excited... :P

Ummi said...

jazz..asyik suka jek?huuu

kak mas..insyaAllah..ade rezeki ade la adik luqman tu :)..projek mega eh?hahaha]]]

kak lin..kena kontrol sikit dia tu..tapi tengokdia sayang jugak kat beby betul..

bagus la takmo yang pendek kak.gud girl..


waaahh..cik rerame..ke mane menghilang??bz study ek?

jooleata said...

:) saya suka baca entry kak ikin, bukan apa pun.. orang kata "feel" hihihi..

JOM SHOPPING!!