.entry terakhir..

assalamualaikum..

ini entry terakhir di hari bekerja
(^______________^)..senyum lebar..
kepada yang masih bekerja (ramai ni)..teruskan berkerja dengan gigih..
seminggu je lagi kan..

saya sedang mengira 30 minit terakhir untuk p mengetik kad - punch out! -
tidak sabar dah rasanya..
hari ni balik jam 3.30pm..
dan esok..mula cuti sampai raya!!


maka sudah tiba masa berkualiti untuk chenta hati saya..
untuk kakak dan abang ngah..dan untuk ayahnya sekali la kan.



ayah baru baca doa nak berbuka, dia dah makan dulu..

insyaAllah entry dari dapur akan update lagi..
see..ayam bakar pula dari chef zahir pada Ramadhan ke 13@14 ek..lupa sudah..




dan tentu sekali kisah budak dua orang yang semakin membesar ni akan diupdate juga..
bisa membuat jantung uminya mau gugur..


dua beradik jika dibiarkan sampi ke atas dipanjatnya...huuuu

apa kakak buat, si adik pon buat...



ok la ye..
entry ringkas saja..

selamat bercuti untuk rakan-rakan sekolej seluruh Malaysia yang lain..

"Selamat Berbuka"


..pssttt..masih terlalu awal untuk mengucapkan Selamat Hari Raya..



4 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

kak lin esok baru last kojo...
tinggi beno bdk2 tu mamanjat grill...

ZuRaNaI said...

slamat brcuti kak ekin..=))

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah lama nye cuti kak..neway happy holiday..

Ainul Hayat said...

Selamat bercuti kak syikin. Bestnya cuti panjang. Spend quality time dgn fmly. Best.

JOM SHOPPING!!