..yang rajin..yang mengacau..

assalamualaikum..
seperti yang dijanjikan..
nak uplod video.
si kakak dalam mood tengah rajin..si adik pulak bukan main lagi nak mengusik si kakak..

tu yang selalu buat diaorang bergaduh..
tak si kakak kacau adik..si adik la yang kacau kakak..
umi pulak memang pulun bersabar je laaaaa..


video

..sangat suka bila dengar kakak cakap dalam keadaan teratur dan ayat penuh..

******************************************************

hari ini masa tengah main train
umi: kakak..lepas main kena buat apa?
kakak: lepas main kena simpan
umi: simpan kat mana?
kakak: simpan kat toilet..(lepas tu ketawa terkekekek..)
eeeee..ayah..c la our doter ni!!
suka buli umi sebijik la cam ayah dia..


*****************************************************
..alangkah bagusnya kalau apa yang berlaku boleh dirakam semua..
supaya kakak dan adik boleh tengok balik bila besar nanti..
umi ayah sayang kakak adik!



7 tukang conteng sambilan:

anggerik-rimba said...

sgt suka video ni.....rajinnya kakak study yer...hehe. Dulu pernah tgh kakak lepuk adik...yg ni adik bernasib baik x kena lepuk...huhu...

OneSimpleMother said...

maka dendam zaid zikry sudah terbalas.. hehehe..

Ummi said...

@anggerik-rimba
hihihi..skill mengelak dia semakin mantap sekarang ni kak..dia usik kakak pehtu lari terus..cheekyyyy!!

Ummi said...

@OneSimpleMother
masalahnya balas tak berenti tu kak mas..memang dia kasik double la..huhuhu..sian kakak

Melati Qistyna's Mummy said...

dh byk berubah kaka tu ye, byk bersabo dh ngan adik nyer...heheheheh

kin, rambut zikry tu mkn dek bantal ker?

Ummi said...

sekarang adik dah makin hebat dr kakak.tu yg kakak slow sket tu..memang rmabut dia tgh serabai time tu kak..hiii

Erin Rashid said...

aku dah boleh bayangkan la kalo ada anak sorang lagi. huhuhuh... 'ceria' lagi camimi kot. hahhahaha

JOM SHOPPING!!