..i'm loving it..


assalamualaikum..


ini kisah hari sabtu pulak..

hujung minggu bersama ayah..


pagi tu umi ke kelas macam biasa..

3jam kakak dan adik dok dengan ayah..

ayah jd nanny..

umi dah siap masak & siap mandikan kakak dan adik..

kerja ayah tidokan diaorang dan seperti biasa ayah pon tido same..(potong gaji)


petangnya umi tak p kelas (ponteng bersebab)

kami p alor star,bawa zikry p klinik..

susah jugak kalau dah putih melepak sangat..

kulit sensitif..

dulu kakak ina pon macam tu..

tapi masuk umur 2tahun, ok dah..



bukan main seronok dia boleh berlari,panjat sana sini.. yang si dia ini pon sama.. sikit-sikit ayah..ayah!..ayah!.. sampai umi pon dia panggil ayah..cehhh.. aktiviti membuli ayah.. melekat diaorang dengan ayah.. maklumla..jumpa hujung minggu jek.. slepas itu ada acara makan-makan.. kakak adik makan fries jek..
itu saja laporan hari sabtu..

ehhh..ade 1 lagi..

karang2 plak lah...

jumpa ayah lagi 6 hari..

wiiiiiiiiiii

assalamualaikum..




6 tukang conteng sambilan:

Marsha said...

lama ye en zahir kena gi course tu.... nak ajdik chief engineer ke?

zahirian said...

6 bulan..standard la kan?kalau officer lg lame..setahun..cube tanye encik bob bile die nak p instep ..hii

mizzbutterfly said...

zikry handsome!!!!

zahirian said...

@mizzbutterfly
HENSEM?HUHUHU..1 hari bila dah besar n bace statement ni..harus dia bangga..kan zikry kan??

Ainul Hayat said...

Suke tengok adik & kakak manje2 ngan ayah dia. mana muke ummi?

Ummi said...

@Ainul Hayat
umi low profile..hahaha..

JOM SHOPPING!!