ayah dan bas


assalamualaikum..

sekarang ayah ulang alik ke Terengganu dengan bas saje..

sudah 3 minggu dengan bas..

setiap hari Sabtu malam, umi, kakak n adik p hantar ayah..

Sabtu Lepas..si kakak dah merengek buat perangai macam-macam pasal dah mengantuk..

tapi tetap tak boleh tidorkan dia sebab nak kena hantar ayah..



nun...

ayah sedang melintas jalan..

kami tengok dari kereta saja..

zikry yang kehairanan tengok si kakak..

kakak dok jerit "ayah cepat ayah!!cepat ayah!!bas ayah!!"

sebab last week memang ayah berlari la takut kena tinggal bas..

bas pukul 9, 9.03pm baru kami sampai.hiiii

babai ayah...





ni hantar ayah balik ganu..ok kan..

hepi-hepi saje pasal tau nanti balik lagi..


kalau hantar ayah nak sign on nanti cmane eh?

huuu..tidak mahu membayangkan!!


2 tukang conteng sambilan:

Dinda Iva said...

alolololo......melambai dalam kereta..sedih kalau kita hantar org tapi xleh nak hantar sampai depan pintu bas...huhuhu

noradzlina.kamdani said...

cnfm umi yg sedih berlebih.

JOM SHOPPING!!