..kurang 6 jam dari sekarang..





assalamualaikum..
seperti biasa..entry dinihari..
ni kira dah masuk hari Sabtu la kan..
kurang 6jam dari sekarang, ade midterm exam..
mana bisa tidur lena..
sebenarnya dah lena tadi bersama anak-anak..
lepas tu tukar shift study dengan en zahir..
-en zahir pon mau exam-
dia tolong kejutkan..misscall wife dia..siang tadi seharian memang tak study..
kepenatan..baru dua orang nih..
bagi diaorang 2 minit saja untuk si kakak buat adik menangis..
takpun adik yang buat kakak meraung
menguruskan anak yang dua orang itu..adalah mustahil untuk study..
rasa macam boleh buat jek exam (perasan lebey?)..
tapi risau soalan lebih dari apa yang dijangka..
20% dari final exam..
tiada yang lain..hanya mendoakan diterangkan hati untuk menjawab..
doa-doakan saya jika anda membaca entry ni eh..
ameen...
jom sambung pulun!!
-managerial accounting-
3rd sem 2010/2011





4 tukang conteng sambilan:

. i n n z c h u b b y . said...

gudluck!!!

all the best...

Ummi said...

mekasih inn..awalnye blogwalkin.. :)

OneSimpleMother said...

gud luck syikin.. insyaAllah berjaya. kagum dengan semangat syikin.. :)

hanny maness said...

huhhhhh, tak suka managerial accounting!
sesak kepala..grrr..

btw, goodluck kak ikin ^__^

JOM SHOPPING!!