-petang hari semalam-

assalamualaikum..
update untuk hari ini..
bekerja seperti biasa..
petangnya keluar mencari barang-barang dapur..



1. Ni nak tunjuk ni..changlun dah nak ade KFC!..dulu-dulu lekeh jek changlun nih..outing pon paling koman p Jitra..tapi sekarang dah ada bowling dengan KFC..dah nak meyamai Jitra plak..tunggu Dr Rozmey bukak cawangan kat Changlun plak..baru setaraf jitra..(tak de kena mengena langsung)
2. Ni traffic lite paling membosankan. leceh sebab simpang 4. ade member kata, ni laluan antrabangsa..jalan nak p Thailand nun..
3. Lori dan trailer memang kenderaan berat yang paling biasa guna laluan nih..memang laluan antarabangsa sungguh..

 tah tetiba plak cerita pasal changlun ..

***************************************************************
Petang tadi pulak..bawak kakak dan adik p taman..diaorang masing-masing dah ada payung..zikry sangat aneh..orang lain sebok dengan bantal busuk..dia pulak tak boleh lekang dengan payung..tengok orang lain pegang payung pon dia excited.Haritu mula-mula belikan untuk kakak..tapi tak larat..berebut..beli lagi satu untuk adik..

kakak dengan payung biru..adik dengan payung pink..terbalik sudah!!
kakak sibuk usung ke hulu..ke hilir payung tu..tak lepas..sama je dengan adik..

owhhh..budak dua orang nih!!geram!!




sekarang 2.34 am..
mereka berdua sedang lena tidur..
uminya tak boleh tidur..
sangat excited menunggu ayah yang dalam perjalanan dari Terengganu-Changlun..
diaorang tidur awal malam ni..
sebab umi dah bagitau..
"sapa nak ikut umi ambik ayah esok kena tido awai"..
huuuu..
diaorang rindu ayah..
dengar cakapla kan..dua-dua tidur awal..
okeh..
mau buat kerja lain pulak..
jangan lupa jenguk2 singgah kedai kami ye..
malam ni malas la pulak nak edit dan upload item baru..
mungkin esok@lusa ye..




assalamualaikum..


3 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

heehe, mmg terbalik la, selalu nyer fomfuan ske fink :P

rajin nyer kin edit2 gambor yer...

Ainul Hayat said...

Saje beli kaler biru utk kakak n pink utk adik ke kak?

zahirian said...

kak abby..kekadang sy ni macam takde keje nak buat je kan..huhuhu
ainul..mula beli yg pink..seperti biasa kakak declare itu dia punya.bila beli yg blue..harus dia kata itu dia punya jugak..ape je yg baru..KAKAK PUNYA..adik redha jek..hahahah

JOM SHOPPING!!