takde kerja?try la gugel nama sendiri..

assalamualaikum..
sudah pukul 1am..
tapi mata belum mau mengantuk..
en zahir pon tak reply sms..
harus sudah ke laut tu..wiiiiii
blogwalkin..singgah blog bride to be..



terus nak buat entry ni..macam yg si jazz buat
nak bagi mata mengantuk..
cuba gugel nama sendiri..
tengok ape yang keluar..
huuuu



MD ZAHIR
kurang glamer la b..
mujur ada gambar kakak ina..nampak beby in pink tu?
yang berbintikan md zahir..




NORASYIKIN ARIF

kalau gugel norasyikin jek..
memang tak kuar la..
kene letak name abah..
taraaaa..
ade la jugak kan..


ADLINA AMANI

uishhhh..
memang penuh la dengan gambar si kakak..
sila gugel kalau tak caye..hiii


ZAID ZIKRY
pon sama macam hasil carian si kakak..
penuh gambar zikry..



ZAHIRIAN
yessss..
ade laaa
4 of us..
dan jugak gamba me n him..


selamat menggugel nama anda pulak ye!!




5 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

akk dh google minggu lepas lagi..mmg bnyk n most of them dr blog nye gambo

Ainul Hayat said...

Kak Syikin,

Ekceli saya dah gugel nama sendiri 2 tahun lepas after kakak ipar mengwar-warkan agar menggugel nama sendiri....yang tak boleh blah tu siap boleh trace address office & no fon...outgoing emel pun dapat trace...huhuhuu

Ummi said...

wahhh..nampak gaye saye memang ketinggalan!!hahaha..sila la keluar dari gua syikin oiii

jooleata said...

kak ikin,

memang lame dah ye wat keje ni.. hihi..
idea da lame, cuma xpernah nak try pun, biasa google utk cari benda2 lain..

sekarang google nama sendiri.. hihi..

p/s: ade la jugak cebisan tu, dari xada kan..

Melati Qistyna's Mummy said...

sonot yer wat gitu, kekadang ada gak akak gugel bajet gemer...hahahaha... sipi2 kuar :P


p/s : kin, pasal contest tu, akak cr pic anak dl yer, InsyaAllah akak join, (sibuk plak cuti skolah ne...huhuhu)

JOM SHOPPING!!