dan ini hasilnya...

assalamulaikum..
cerita kakak dan adik kali ni..
skill mereka..
ketika kakak 2t 7b...adik 1t 2b..






ni kerja kakak..
kakak dah pandai pegang pensil dengan betul..
yang lagi bagus dah makin kemas bila dia mewarna
yang kaler blue itu kakak buat..
yang black memang dah ade kaler...
ala..beruang panda kan black and white..
die bubuh kaler biru..

sangat tekun buat ni..
nak ajak sembang pon dia buat dono jek..
nti la kalu rajin uplod videonya..



haaa...
ni si adik pulak..
kerja sekolah pertama adik..

selalu kalau budak2 buat kerja kat sekolah,
cikgu akan bubuh dalam beg.
ini la yang umi jumpa dalam beg adik..


cikgu dia buh bentuk-bentuk aneh itu..
dan zikry conteng..
hasil tangan budak setahun 2 bulan kire ok la tu ..
zikry memang rajin ikut apa kakak dia buat..


sekarang ni pensil dan buku boleh la buat diaorang leka sat..
kate anak cikgu kan..
mestila ade home tuition free..
hahaha..jenuh la..





dan yang paling tak larat..
bila dua beradik tu terlebih skill..





ini lah hasil nya..

hadesssssshhhhhhhh!!!
tak bagi pencil color,macam menyekat kreativiti pulak..
bila dah bagi..haihhh..
nanti suruh ayah cuci..
umi tatau..
huuuuuu...


dan ini gambar latest budak bucuk 2 orang neh!!
tengok si kakak..
masukkan baju kat lutut..
abes kembanglaaaa..
erk..
zikry dah makin besar kan..
bila duduk nampak sama besar dengan kakak..
tapi kalau berdiri kakak masih lebih tinggi..



*************************************************************

hari ni bos besar balik rumah..
(^_^)

mau masak apekah?




8 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

hahaha, tu anak akak pandai gak kin, time kekecik dl...grafiti...hehehehe

kiut je la 2org ni kalau pakai bj sama :)

Dinda Iva said...

sepupu iva pon pantang dapat kaler pensel or pensel...habis dinding dikerjakan....si abang suka melukis...bila dah siap lukis kat dinding siap cerita kat parentnya ape yg dilukis...hehehehe...

jooleata said...

hihi.. standard la tu.. nama pun anak cikgu.. suma versi anak2 cikgu same jer..

jaz pun kecik2 same jugak.. suka conteng2.. :D

Ena Mazly said...

cantekkkk wall paper tu ek kin.... ehehehe....

chii said...

ibu bapa akan rasa bangga bila lihat anak2 sudah mula pandai pegang pen dan pensil kaler..

dan ibu bapa juga akan rasa pening kepala bila anak2 menunujukkan hasil kreativiti mrk di dinding2 rumah :p

@ MaMa ALyA @ said...

mereka mengaplikasikan art & design kat umah tu kak ekin..hehe....

noradzlina.kamdani said...

he he he..mmg kreativiti ank2 xbole disekat...
umah kak lin pun mcm tu gak...
aah zikry nmpk beso dh nk sama beso dgn adlina

zahirian said...

@Melati Qistyna's Mummy
kak ade tips cmane nak cuci graffiti yg cantek itu?hahha

JOM SHOPPING!!