result exam saye..


assalamualaikum..


saye sangat telus..
takde ape yang nak disorokkan..
walaupun ade sedikit kecewa dengan result kali ini..


mungkin saya tak sesuai ambil 3 paper..
agak berat mungkin..

kekangan dari segi masa..
tak study secukupnya..


saya kena adil dengan anak-anak juga..
maka ada ketika study itu diketepikan..


cabaran memang berat..
walau macam mana pon semua perkara sudah di fikir sedalam-dalamnya..
banyak perkara perlu dikorbankan bila sambung belajar..
tambahan pula secara part time..
jadi ibu "tinggal"..
dengan 2 orang anak yang masih kecik itu..
jangan mengeluh ye..

InsyaAllah boleh..
hingga ke sem terakhir..
kena kuat mental..


apa-apa pun terima kasih untuk en zahir dan anak-anak..
tanpa support mereka..lagi lah entah ape-ape je saye nih..
..terima kasih..



oppss..
membebel terlebih sudah.


ini lah result saye sem ini..
frust sebab tak dapat apa yang saya targetkan..
tapi bersyukurla..
cuba lagi sem depan ye syikin..





-buat tatapan anak cucu-
moga kakak dan adik nanti lebih baik dari umi..



 

25 tukang conteng sambilan:

Ieda Al-Habsyi said...

tahniah :)

Far_east said...

Puan,gempak dah tu dapat range A dalam tige3 subjek..dah kire terbaik tau..

Ummi said...

@Ieda Al-Habsyi
mekaish ieda..

Ummi said...

@Far_east
takde la gempak sangat..oo..frusttt..always aim high tau faiz..kirim salam kalau kontek hafizan..

aqamz said...

puan, syok tu result. lepas ni boleh mintak tpm uitm. sambung phd. depa anta pi ivy league tu puan if u are maintain ur result. min 3.75. family will be sponsored if im not mistakenn. yehhaaaaa. Doktor falsafah puan. :DDD tumpang gembira atas kejayaan puan.

Dinda Iva said...

do your best....so akak dah buat yg terbaik semampu yang bolehkan...sebab tu orang kat ajgn aim tinggi sangat..nanti jatuh sakit...mayb akan datang akan more better....hehehehe...chaiiyookkk...

. i n n z c h u b b y . said...

congratzzz,kak!!! :)

bila abes blaja ni?

Ena Mazly said...

congrats kin.... alhamdulillah...

Erin Rashid said...

eceh eceh...
mcm tak sesuai je entry ko yg panjang2 tu dgn result yg ko tunjukkan tu
ingatkan tak power
rupenya SUPER POWERRRRR
suspen je aku!
btw, congratesssss..!

Ummi said...

@aqamz
huu..thanx utk info..bg saye abes master dulu..ape2 nti roger di mail box saye eh.

Melati Qistyna's Mummy said...

tahniah kin, still range A lg, skit2 lg nak 4 rata :)

Ummi said...

@Dinda Iva
ohh dinda..akak tak bley aim rendah2..nanti jadi malas..huuu..harap2 akan datang jd lebih baik la..

Ummi said...

@. i n n z c h u b b y .
mekasih inn..sedang usaha untuk habiskan tahun depan..harap2 semuanya ok..kita hanya merancang kan..

Ummi said...

@Ena Mazly
mekasih banyak kak ena..

Ummi said...

@Erin Rashid
tak power la erin..kalau 4flat barula superb..tak sesuai eh entry?lenkali punye result kena tukar la..hii

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy
alangkah indahnye kalau 4RATA tu kak..tp apakan daya..ini je yg termampu..huu

noradzlina.kamdani said...

wah..cantik gak result tu....tahniah

~~Sue eLLa~~ said...

kak ekin...congrates..best nyerrrrr..result macam tu..kalau sue lar result mcm tu..mmg print out n tido sekali ngn slip result tu...hahahaha...happy for u kak

anggerik-rimba said...

tahniah2....kagum la kat org changlun... =)

dieha said...

oit...ikin..........this super powerla..alhamdulillah result cantik..dean list tetap maintain..wah..nak 4 flat erk??hehe..syukur tau..jgn lupa wat sujud syukur..alhamdulillah sekali lagi..congrats...

jooleata said...

tahniah kak ikin.. lmbat wish.. :)

Ummi said...

@noradzlina.kamdani
ye laaa..cantek la tu..ape2pon mekasih kak lin

ZuRaNaI said...

tahniah kak ekin..=))

mizzbutterfly said...

cikgguuuuu tinggi kot...aduhai...dah lame tak merasa result mcm nih...huhuhu..tahniah cikgu...ini sudah di kire baek untuuk orang mcm cikgu...nk jaga anak2...mengajar...baek sagt da cikgu result ni..

Ummi said...

terima kasihhhhhhh semua..sori tak dan nak reply 1-1..mekaish!mekasih!

JOM SHOPPING!!