kesian zaid..

assalamualaikum..
kesian zaid..


ubat untuk zaid..

banyaknye ubat anak umi nak kene makan..

cepat2 sembuh zaid zikry..
rindu nak tengok adik senyum gelak ketawa..



doc cakap..
kalau tak ok lepas makan ubat..
zaid zikry kene pakai macam ni..


nebulizer..






harap2 tidakkk..
kesian adik..
doakan zaid zikry cepat sembuh..


ni la yang paling umi takut bila ayah takde..
anak2 tak sihat..
kene jadi superwomen!!
cepat-cepat balik ye ayah..
(ayah dah sampai bintulu!!tapi tak boleh balik..)

ayah selalu ade bile umi dalam keadaan macam ni kan..
walaupun jauh..ayah selalu ade..

12 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

cuba amik daun ati2+kapur lepas tu gosokkan akan ada kua lendir warna hijau muda n sapu kt dada...biar kering sampai sok pg baru basuh..mgkn bole redakan kahak zaid...
ikram pun klu batuk sampai kesian tgk lendir xkua...takut semput jek

Ummi said...

nanti saye usahakan..kene p cari kt umah MIL la nampak gaye..sini pokok bunge banyakle..tenkiu petua tu k lin!!

Princess Pika said...

dulu sepupu saya pon pe kena mamcamnie jugak, cikgu... mak die bagi minum gripewater. lepas due tiga hari, baek... tak tau laa kot zaid dgn sepupu saya nie saket sama ke tak...

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

semoga zaid cepat sembuh ye kak

Ummi said...

pika: lg banyak tips lg bagus..nanti try n error..yg penting die sembuh!thanx princess..

noradzlina.kamdani said...

cekin kene TAG

Marsha~ said...

sedihnye... Ariq pun tgh batuk teruk ni.. walaupun dah bagi macam2 ubat batuk tetap kuat... sgt tertekan sbb dia demam pun on off ni.. dahle kena outstation sampai jumaat.. :(

Melati Qistyna's Mummy said...

ala syian nyer zikry...
semoga cepat sembuh yer...cayunk...

Ummi said...

nurul..terima kasih..

********

waaa...k lin!! sempat lg bg homework..aiyakk

***********************

marsha..sy pon amik cuti..risau ni..ni la kan bile dh ade anak tapi ayahye jauh..

*************
k.sbby..mekasih banyakkkk

linda azrul,PZS said...

semoga zaid cepat sembuh...and ummi zaid tabah..:) aminn

HaninFarshid said...

ala....sian zaid...takpe..aunty tau zaid strong...aunty doakan semoga zaid cepat sembuh...

Ummi said...

linda azrul :€ thanx ya~~

kak nin : eh..mcm 1st time rasenye tinggal jejak kt blog ni eh??hii..mekaish

JOM SHOPPING!!