kembali ke hutan..

assalamualaikum..
hari ini (27 Jun 10) saya mendaftar sebagai pelajar UUM ..
siapa sangka selepas konvo pada tahun 2006,saya akan menjejak kaki ke hutan sintok ini lagi..
en zahir tak sign off lagi  :(
punah plan nak p register dengan dia..
sudahnya mak yang temankan saya..
dah jadi macam nak p register untuk 1st degree ye..

pintu gerbang UUM..
tak sangka akan masuk lagi..
(sebelum ni masuk jugak..tapi sebab p tengok rusa..hii)


kiri-kanan pokok2 nan menghijau..
sangat damai..
adehh..tempat jatuh lagi dikenang..
ni kan pulak tempat bertapa menuntut ilmu 4 tahun wooo..
sambil drive..sambil snap gamba..
jangan buat melainkan anda berada di jalan lengang..
masa ni lengang sebab student uum masih lagi bercuti..





suasana pendaftaran..tak la sesak sangat
untuk MBA sesi ni 34 orang saje..
owwhh..terima kasih tak terhingga kepada penaja pengajian saya kali ini..
bukan lagi PTPTN ..
tapi ditaja sepenuhnya oleh en zahir..
hikkss..ptptn saye pon tiap bulan en zahir bayar..
so, kene belajar rajin2!!!
-kalau pointer x cantek..en zahir tarik balik x tajaan nih ek?-



jaket cenderahati dari COB..
tak sangka saya muat saiz M!!
ingatkan dah bertukar ke saiz L..


masa taklimat petang..
macam nak pengsan cari kat mane bilik taklimat tuh..
mujur ade sorang staff yang baik hati hantar saye sampai depan pintu bilik tu..
bila die tanye dulu study mane..
malau amat nak cakap
"saye dulu uum"
huuuuu
-tapi saye bukan fakulti perakaunan-
ayat cover...


Taklimat oleh dr hilman..


dalam kepala sebok dok pikir...
macam mane eh nak susun jadual..
moga diberi petunjuk terbaik..
untuk menyusun dan membuat pilihan paling baik..


bak kata en zahir
-yang penting kakak n adik tak terabai-


ummi promis!!





17 tukang conteng sambilan:

kak mas said...

congrats syikin further study.. smoga dpt result yg bagus.. :)

Ummi said...

@kak mas thanx kak mas..moga makbul doa kak mas tu..ameen..

cik zatil said...

kak ekin best of luck
for ur study!!!

bangga tgk isteri org
smbg belajo..hehe

Ieja said...

tahniah shikin......rindunya UUM...pas konvo langung tak pehah jejak kaki ke sana....

xfatynx said...

Kak syikin gudluck and all the best kay ! Heee. Kene orientasi jgk x? Hahaha :P. Uum dengan Uitm merbok tak jauh sgt pun, heee kalau senang-senang boleh la jalan2 sungai petani, saya terigin nak jumpa kakak dengan zaid. Heee :)

Melati Qistyna's Mummy said...

SALAM KEIN....
CONGRATES DEAR... SMG SUKSES SELALU... & DIPERMUDAHKAN... INSYAALLAH...

Ummi said...

@cik zatilcik zatil pon isterorang yg tgh belajo jugakkan..same je kite..hii..yang terbaek utk zatil juge..

Ummi said...

@Ieja ieja kalau rindu nak p uum mehla dtg changlun..dok kat umah kiteorang..roger2 saje..boleh jenjalan sesame..

Ummi said...

@xfatynxxde orientasi la..oo..kat merbok ka??tengok la nati kot ade rezeki kite jumpe la ye..kakak n zaid pon mesti suke jumpe kawan2 umi die..

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy time kasih laa kak abby..rajin doakan saye..moga kak juge bahagia selalu..

NADIA vs BERON said...

welcome to uum..hee~ :)) all da best :)

huda rahman said...

congrates madam =)

Masrini Karim said...

kin.congrate!!!!!!!!!!!!!!!!
kem salam uum n bank muamalat..hihi.

Ummi said...

@NADIA vs BERONthanx nadia..

Ummi said...

@huda rahman thanxx huda..

Ummi said...

@Masrini KariminsyaAllah..akan sampaila salam mas tu..hiii

gladicemaya mohd said...

assalam kak, boleh jumpe ke email saya, syazwanimohd@yahoo.com.my / wassup 013-4352515

serius nk minta tlg guide nk amik MBA/ Msc....

JOM SHOPPING!!