‘DIDIK SOLAT-muslimcomel giveaway’

assalamualaikum..

saye sampai sekarang tak faham..
ape ye.. beza give away dengan contest?
uhhh..saye budak baru belajar..
sape2 yang tau,tolong jelaskan..
hiii

ok..saje2 join ini "giveaway"
dulu dah penah buat 1 entry tentang perut yang sejuk..
entry pasal kakak belajar solat..
so, copy n paste saje..


berikut adalah sayrat2 penyertaan dan hadiahnye..
mari ramai2 join..




HADIAH

Pertama:

Sepasang baju kurung/baju melayu

Kedua:

Telekung kanak-kanak/baju melayu



Syarat:

1.Peserta contest ni mestila follower butik ni dan juge seorang blogger yang beragama Islam.

2.Mempunyai anak lelaki/perempuan berusia 1-6 tahun.



Cara-cara:





1.Letakkan banner ni kat sidebar tak kira kanan atau kiri yang mana senang nak nampak dan link kan dengan entry contest.

2.Mestilah buat entry khas yang bertajuk ‘DIDIK SOLAT-muslimcomel giveaway’. Entry tersebut mestilah cerita pasal anak u all belajar solat atau mengajuk perbuatan solat serta doa dan harapan anak-anak menjadi anak yang soleh/solehah.

3.Entry mesti mengandungi atleast 3 gambar/video yang berkaitan.

4.Entry tersebut mestilah ada link ke http://muslimcomel.blogspot.com.

5.Tinggalkan adress blog u all kat ruangan komen entry ini.

6.Entry yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang.



Tarikh tutup contest:
31 Julai 2010



Ok puan penganjur..
ini la gambar yang saye masukkan..
3 gambar kakak..



1. kakak rukuk..nunnn.. di hujung sejadah..

2. kakak bangun dari sujud..agak pantas pergerakannye..
maka blur lah sikit gambar tu..

3. kakak berdoa selepas solat..ameen..moga makbul doa kakak tu..
jangan lupe doa untuk ayah ngan ummi ek sayang..



kakak..
harap2 kakak dapat jadi anak yang solehah..
kakak kan anak sulong..

ayah ngan umi harap kakak dan adik-adik nanti lah yang doakan kami bile kami dah takde nanti..
mintak maaf kalau umi dengan ayah kekurangan dalam mendidik kakak
ayah ngan umi takde harta lagi nak bagi kat kakak
jadi..ilmu aje lah yang boleh kakak warisi..

harap2 ayah dan umi dapat tunai tanggungjawab dengan baik pada kakak dan adik (adik-adik..insyaAllah)
semoga Allah sentiasa memberi rahmat kepada keluarga kita..

Ameen..





2 tukang conteng sambilan:

cik zatil said...

ala kena ada anak
dulu neh bru
leh join..

hehe..

comel kakak jadi
model umi dia..

smga mnjdi anak
yg solehah..

ameennn..

Ummi said...

@cik zatiltime kasih aunti zatil..cepat2 dapat beby yer!!

JOM SHOPPING!!