..picless saturday..

assalamualaikum..

orang sebok dengan wordless wednesday..kite buat picless saturday..boley?entry tanpa gambar..hehehe..
nak update jugak..kat rumah "bz" dengan en zahir dan anak-anak..
malas nak update la..
sapa suruh datang kerja hari sabtu..kan dah berblog..ceh!!alasannnn...

(psssttt..welkam new follower..nti sy visit awak ye)

en zahir selamat sampai ke rumah tengah malam Jumaat..dari Melaka-Perak-Changlun..
Hari Jumaat pagi breakfast dirumah..
menu: nasi goreng + cekodok pisang

tengahari pon lunch di rumah
menu : ikan goreng (ikan ape eh?lupa dah la b ..MIL kasik)..ayam bakar..sambal belacan..timun..sawi+carrot

petang keluar ke Jitra
bawa zikry ke klinik untuk ambil ubat kulit gatal dia..
lepas tu terus ke C-mart..mau setel sewa dan gaji pekerja..
hajat dihati nak p jenguk peti aih..mesin basuh segala bagai..tapi dah kakak ina dan zikry hangin tak berapa elok almaklum siang tidornya sudah terganggu ,..balik ke rumah terus..

petang sempat goreng keropok lekor..
malam umi sudah flatttt..
penat ya ampun..
ayah la amik turn jadi tukang cerita kat kakak dan adik..tah apa-apa cerita ayah kan kakak..hahaha..
dan minta cuti dari en suami untuk tidak masak dah malam..serius nak pengsan..
mujur sungguh en suami sy itu sporting..boleh keluar jadik orang bujang..sempat kirim beli seluar track..
kan hari ni nak kena lari..tapi tak lari pon..hahaha..

tah apa-apa la entry ni..
nak p kelas dah..
mesti bebudak tu busuk masam dalam kelas pas lari kan?hahaha..
buat pop kuiz macam zalim pulak..

ok..ok..
sudah2 la mengarut...


piclesssss sangat kan...

5 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

akk xlari pun...

nYza said...

puan..hehe,saje nk menyibuk skejap..y network blog kt kiri tu mcm mane functionnye ye??bbeza ye dgn follower??

Ummi said...

kak lin..same je kita..

nyza..networkblogger tu dtg dr facebook..ape tah fungsinye..hahaha..boley?dah ade orang folo..sy pon buh la..sebagai tanda menghargai..tup2 makin ramai pulak yang folo..cuba cek di fesbuk..bolehla menambah kenalan..

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehe, akak pon x lari pon, teman kan anak sukaneka jer, sbb jah satu xyah masuk lari pon :)

nYza said...

oh...gitu..hehe..ok :D

JOM SHOPPING!!