..you deserved it..


assalamualaikum..
alhamdulillah beberapa minit yang lalu dapat panggilan yang ditunggu-tunggu dari suami terchenta..
syukur dapat perkhabaran yang gembira..
walaupun tarikh oral dilewatkan dari hari Isnin ke hari Rabu..yang nyaris-nyaris merosakkan plan cuti kami..ternyata semua itu ada hikmahnya..


iya...

dia sudah berjaya!!!!

rasa nak melompat-lompat juga mendengar berita bahagia itu..mujur akal masih normal..-ini di opis- bukan di rumah ya..
setelah berbulan-bulan menghadiri course..seminggu lebih stress dengan study..study..study..
esok si dia kesayangan kami akan kembali!!

tahniah b!!!u deserved it!! berbaloi-baloi study..

bilik main kakak adik menjadi mangsa tempat ayah "berkhalwat" dengan buku-buku dan segala macam notes..




dalam hati ada taman...
sekali lagi..
..alhamdulillah..





psssttt: sy sudah nazar untuk puasa 3 hari jika si dia berjaya..bila mau mula ya?

10 tukang conteng sambilan:

jooleata said...

congrats.. :) tetibe rasa happy jugak!

Ainul Hayat said...

Alhamdulillah...tahniah buat en zahir & kak ikin. Akak, suami akak wat course ape hari tu eh?

Melati Qistyna's Mummy said...

congrates kin, errr... nek pangkat ek :)

Ummi said...

mekasih jazz..gembira tak terkata sebab letih tengok husben pulun study ...bila lulus rase hepi gile


ainul..husben buat 2nd class..


kak abby..yg lebih bagus boleh naik kapal 4 bulan lepas ni/..kalau tak kan 6 bulan..

w|cKa` said...

pasni naik kapal 4 bulan je la... bila naik?

noradzlina.kamdani said...

pose nazar tu buat ms zahir xde kt umah la..anyway tahniah utk zahir and cekin sefamili.

.ArianiAizat. said...

happynya dengar :) tahniah..
pasni jd 2nd eng zahir pulak la yer..

bilalah turn hubby saya pulak..huhu

Ummi said...

izan..ade rezeki pas raye...

kak lin..hahaha..ok..cadangan kak lin akan dipertimbang sebaiknya..mekasih :)


nani..insyaAllah sampai masa jat pulak nanti..ikut batch kan..sampai masa dia nanti..yg best bila dok darat berbulan2.. :)

HaninFarshid said...

congrats to en zahir...am happy for you and him ;) hanin faham sangat perasaan syikin...dulu time farshid exam....and buat oral test..hanin yang menggelabah lebih-lebih...hihi! tapi bila dier pass....kiter yang happy dan terlompat lebih-lebih :)

Ummi said...

tenkiu hanin..hanya yang mengalami akan memahami kan.. :)

JOM SHOPPING!!