ulang tahun ke DUA..

assalamualaikum..

 

 
pejam celik..pejam celik..hari ni genap sudah 2 tahun sy berblog..
bermula entry pertama pada 29 Jun 2009..
hinggalah entry ini , membawa kepada entry ke 656..

 

 
banyak benda dah dicatat dalam blog ni..
milestone kakak dan adik semestinya..kisah suami yang jauh dimata..kisah seorang umi membesarkan anak-anak. tentang keluarga .tentang kerja..tentang study..tentang kawan-kawan..segala dugaan..pahit..manis..sedih..gembira..semua ada..
moga ada ulang tahun blog ini yang ke 20..ke 30..selagi hayat dikandung badan..
moga blog ni dapat dijadikan rujukan kakak..adik..dan adik-adik di masa depan..

dari blog ni juga dapat kenal dan baca pengalaman mereka yang senasib iaitu geng-geng isteri pelaut..boleh kilik list - mereka senaseb- disebelah ya..

sedikit tentang blog ni:
  • entry paling banyak dikomen >>sini
  • bila blog pertama kali disergah anon>> sini
  • entry paling banyak dibawah label ape ye?>>sini
  • entry menangis>>sini
  • hanya tentang kakak dan adik >>sini
  • orang yang paling setia komen blog ni adalah kak abby
tak tau apa nak tulis sempena anniversary kedua ni..
moga terus dapat berblog..menulis yang baik-baik..dijauhkan dari menulis perkara-perkara yang boleh buat pembaca sakit hati..maklumla,kalau blog private bolehla tulis sesuka hati..tapi bila open macam ni..harus la jaga adabnya kan..walaupun ada orang suka kata -blog aku..aku punya suka..-hmm..tak baik tau..sendiri mau ingat la..satu hari anak-anak akan baca apa yang kita tulis..-ingatan penting untuk diri sendiri juga nih-moga apa yang ditulis jika memberi manfaat kepada orang lain.ada la sedikit saham "di sana" nanti kan..insyaAllah..

terima kasih kerana sudi membaca -it's all about zahirian..a walk to remember-

pssttt:..Terima  kasih kepada 206 orang follower blog lekeh ni

3 tukang conteng sambilan:

ZuRaNaI said...

hehe..tahniah kak..saye bulan 10 ni.hiii

Melati Qistyna's Mummy said...

ehehehe.... tahniah kin, diam x diam dh 2 taun yer.... pastu update konsisten plak tuh, x cm akak...heheheh :)

p/s: yeke akak penkomen terbyk.... :P

cik zatil said...

2tahun entri dh 200lebeyy
cayalaaaa kak!

:)

JOM SHOPPING!!