sabtu itu indah


 

assalamualaikum..
Sabtu kemarin adalah sangat syok.
kerana sudah bebas dari beban kelas 9jam tanpa henti seperti selalunya..


kini,hanya menunggu hasil..
dalam 2-3 minggu lagi result exam akan keluar..
tunggu dan lihat sajalah keputusannya..
adakah berbaloi dengan sakit kepala dan kurang tido..


**********************************************************************************



sekitar sesi presentation "IT For Manager"
5 February 2010
-highest mark & the best presentation-


-highest mark for project paper-
thanx frens for the enthuathism of yours!!

kami hanya bergambar berempat kerana yang lain masih gigih menjawab exam..
perlu gegas untuk exam jam 12..
another 3hours headache!!


it for manager
-the finale-



-muamalat principle in islamic capital and money market-
..take home exam..
so, jawapannya harus bagai buat thesis..
hurggghhhh..

-frust kerana tiada gambar bersama rakan sekelas-
kelas ini berakhir tanpa disangka..
tiba-tiba Dr Muhammad bagi soalan take home exam dan bagitu itu adalah kelas terakhir..
..keciwa..
pasti rindu mereka-mereka itu..


**********************************************************************

harus ingat tarikh ini..
21-02-2011

en zahir sudah beri permission..
permission untuk apa..
kena tunggu dalam sebulan lagi..

i love him always and forever!!!
thanx for your support b!!!

 



 

9 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

adehhh... akak nk kena tunggu lg sebulan tu...thehehe *cepatkan skit xleh ker ? :wink:wink:

zahirian said...

@Melati Qistyna's Mummy
hahahha..tak bleh kak..tak jadi kang jenuh..alaa..sebulan tu sat je kak..pejam celik..pejam celik..sebulan la nanti

mizzbutterfly said...

so sweets la gmbr cikgu dgn hubby cikgu...hehehe

Ummi said...

@mizzbutterfly
haa..nak bergambar sweet2 ngann husben laa..ngan boipren tak boleh tau..harammmmm..

ab@h_Izz said...

gud luck!
semoga dapat result yg cemerlang...apa yg menarik errk,sebulan lagi??...

Ummi said...

@ab@h_Izz
sebulan pehni abah dtg jenguk blog ni eh..huuu

noradzlina.kamdani said...

ikut g teregganu ke? he hehe

zahirian said...

@noradzlina.kamdani
eshhh..bukannn..bukannn..hiii
kasik suspen sket..

Izan said...

sweet..... =)

JOM SHOPPING!!