kalau mereka happy..


assalamualaikum..
petang semalam seperti biasa..
waktu berekreasi dengan kakak dan adik..
bosanla asyik p taman kan..
kali ni umi bawak p PADANG..
soooo excited..tambah-tambah si kakak..
sebab dia tau kat padang lagi ada ramai orang..
memang diaorang dua beradik tu sangatla hepppppiii kalau dapat berjalan-jalan kan..




padang penuh khemah..
persediaan untuk menyambut TPM..
sempena program Matrikulasi Bersama Masyarakat..


dan seperti biasa..
budak kecik itu sangat nyomei jek jalan dua orang..
sangat konfiden..
nak p memantau preparation tengah padang..
hahahaha

alalalala..budak kecik ni..
umi selalau cakap..

"geram laaa!!rase nak goreng pehtu kunyah!!hahahaha"
kakak  : janganlaa..tak maula..




anak dara encik zahir ni..





edited version..
kami sangat serupa kan??






kakak kena jadi kakak yang baik eh..


 

i love u so much!!!








alalala anak umi ni...



kakak masih lagi dalam proses training free from pempes..
so far bila kat rumah sangat berjaya..
tapi, 2-3 kali jugak kakak terbabas dekat sekolah..
it's ok..
slow-slowla..

yang lawaknya..sudah seminggu kakak tak penah poo kat sekolah..
dia akan pastikan dia poo di rumah..
kalau dia mintak pempes tu..
umi tau dah la..
kakak nak tunai hajat..

umi sudah beli top cover toilet tu..
fit untuk kids la kan.
sekali je kakak penah guna..
tapi dia seriau kot..tak mau dah guna..
so..dalam pempes jugakkk..


geram!geram!geram.....!!!




opsss..
perasan tak sikit sangat gambar zikry?
ini adalah kerana umi dah "marked"..
lepas tu tekan DELETE!!
haiyaaaa...
sedeynye...
patutnya ade gambar diaorang join kakak abang main badminton dalam dewan..
sedih..sedih..
rugi sangat rasenye..
huhhhh..
lain kali kita p main lagi eh..

 

11 tukang conteng sambilan:

. i n n z c h u b b y . said...

chantek baju kakak... :)

sukahati said...

kalau dah delete.....try recover bali file yang dah delete dr recycle bin tak boleh ker?

Melati Qistyna's Mummy said...

anak akak dl pun masa train dia, dia akan mintak pampers kalau nak poo.... dan dia akan pastikan dia poo kt umah, kt umah bbsitter xnak dia p toilet...hehehehe. smpi skang dh beso pon akan poo kt umah, xpe... slow2 ye kakak, kakak kan kakak yg baik......

Ummi said...

@. i n n z c h u b b y .
MEKASIH AUNTI INN..

Ummi said...

@sukahati
cik suka hati..delete dari nset masalahnye..nset takde rec bin..huuuu

noradzlina.kamdani said...

ms ank2 train tanpa pampes..jenuh gak..tp berbaloi2. bnyk bersabar...

mrs lune said...

comel la kakak ni. putih suci gebuuuuu lagi. eihhh geram. nak tengok gamba selalu mana tau kenan dapat kat baby ni nanti. heehheheehe.

cik zatil said...

akak! drop by here...
singgah2 jap lawat
hero n heroin
akak..

hehe..

Ummi said...

@noradzlina.kamdani
jimat banyakkkkk kan kak lin..

Ummi said...

@mrs lune
puff..puff..ameen..insyaAllah..

Ummi said...

@cik zatil
ececehhh..tak sabar nak tunggu dia plak update pasai beby..hii
sama itu mrs lune jugak laaa

JOM SHOPPING!!