membebel..

assalamualaikum..

alhamdulillah..
sudah pukul4.05pm..
tamat sudah waktu bekerja hari ini..

masuk pukul 8 pagi..dan sekejap sangat rasanya dah pukul 4pm..
rasanya hari ini terlalu lama duduk di depan PC..
mencari bahan untuk Slot Prog kecemerlangan untuk student esok pagi..

teruknya rasa..
esok program dah ..hari ini baru nak ketuk2 keyboard buat bahan..
sungguh terasa masa amat mencemburui..
syukur juga rasanya hari ini dapat bekerja dengan optimum..
semoga esok jadi lebih baik..

terima kasih kepada followers..eh sudah 291..
terima kasih kepada silent reader[s]..
ye..awak laaa...awak yg dok baca ni..asal sy update awak bace..kan..kan..

tiba-tiba buat ucapan terima kasih..
macam dah nak tutup blog plak eh?

tak..belum lagi..
kat mana lagi nak bebel2 kalau bukan kat blog kan..

erk..ape motif entry ni?
entah..melepaskan ketegangan kerja? (tegang la sangattt..huhuhu)

okeh lah..
terbantut dah idea..
insyaAllah panjang umur, jumpa lagi di next entry..

1 tukang conteng sambilan:

Aisy Nasiha said...

Rajin2 update blog ya

JOM SHOPPING!!