coming home

assalamualaikum..





(^__________^)



Plan A: ayah balik cuti sat..
Plan B: umi p Pasir Gudang
Plan C: tunggu je ayah sign off hujung bulan ni. InsyaAllah..

kita hanya merancang, Allah yang menentukan.nampak gaya Plan A yg bakal berlaku

sekejap pon takpela..
itu pon dah cukup baik.

ayah cakap jangan bagitau kak ina..mana la tau kot tetiba tak dapat balik..sebab kak ina tak pandai menggugel blog umi,apatah lagi nak membaca blog ni..so,buh je la dalam blog kan..kikiki


kesian kakak..hari-hari tanya bila ayah nak balik..hari-hari tanya kapal ayah kat mana..sebok kata nak ajak ayah p Langkawi..walhal ayah balik 3 hari je kakak...huuuu









5 tukang conteng sambilan:

w|cKa` said...

tu la umi.. iman ajak join mama iman umi xnak.. kalo x, bleh kak ina jumpa ayah 4 hari..

Ainul Hayat said...

Haish....camtulah bila dah ada anak yang pandai rindukan ibu bapanya ye kak. Pandai Kak Ina. Betul, better jgn beritahu. Nanti dia mengharap. Husband akak berlayar berapa bulan?

zahirian said...

hahaha..kalau nak join mana boleh bawak kak ina je..adik2 dia nak kena bawak juga..so,ayah kena balikla..da[at jumpe semua..

_____________________
sepatutnya 4 bulan..tp lebih 4 bulan tu kan biasa..hehehe..ada rezeki hujung bulan ni sign off-mengharap-

w|cKa` said...

bawa semua la.. muat je 1 keta.. saya mengharapkan peroi sign off di pasor gudang.. tp kalo after 1st loading discharge pon xpe lagi.. kalo lebih dari tu rasanya hari2 akan ku dial no tepon opis tu.. hahahaha

zahirian said...

izan..nanti bila izan dah ada 3 org baru tau camane rase nak drive jauh2 dengan mcm2 perangai..hahaha

JOM SHOPPING!!