deko bilik anak-anak..

assalamualaikum..

kalau pindah rumah nanti..anak-anak harus la tidur di bilik sendiri..
dan buat masa sekarang, rasanya angah akan tidur sebilik dengan kak ina dulu..

haritu ayah dah ada survey-survey katil untuk diaorang..
ada rezeki nanti ayah sign off boleh p beli..

umi ada gugel deko bilik anak ni..
ayah suka sangat la kaler hijau (mujur kitchen kabinet bukan hijau ye...huhuu)
umi pulak berkenan kaler purple..


so, apa kata combine kan kaler ni untuk bilik angah dan kakak..


hijau + purple macam ni...


sukanya la kaler ni..nampak ceria..tapi ayah dah cakap awal2..takkan beli katil double decker..kang adela yg main lompat2@terjun..safety first la..kalau dah besar sikit takpe la katil dua tingkat kan..tp diaorang ni belum layakla..



ni pon suka jugak...

 tapi dekonya nanti idakla macam yg di gugel..bukan besar sangat bilik tu kan..kalernya tu yang penting..
palnning saja dulu..



dan step pertama sudah dilakukan sabtu lepas...
cari Langsir!!!

jumpa satu yang berkenan di hati..amik terus untuk jadi langsir bilik anak-anak nanti..


ni la kaler yg paling mirip dengan hasil gugelan...bolehla...

5 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

Salam kin, lama akak x singgah, smlm singgah bc yg lepas2 nun, byk gak la Nk diselak, ekekekeke.

Pindahnya bila kin? Ms ayah dh sign off la kot... :)

zahirian said...

kak..p mane menghilang..aishhh..tenggelam timbul je ni?sehat ke?melati ok?

Marsha~ said...

Cantikkkkkk langsir.... :)

zahirian said...

rupe mcm cantek.harap2 dh jadi langsir memang cantikla..huhuh

cikmaz said...

beli kat mana langsir ni kak? cantik..

JOM SHOPPING!!