testdrive..trendyzs..dan membebel..

assalamualaikum..

barang yang ditunggu sudah sampai.


stok carseat,stroller,jogger,walker untuk Trendyzs..
bila dah sampai stok ni, harus tergugat iman nak ambil untuk anak sendiri..

ni la dugaan jual barang-barang budak..
kegeraman jek..
tapi jimat disitu..sebab dapat beli dengan harga borong kan..

so, ini dia pilihan hati umi..





suke zakwan tengok kaler cerah-cerah terang ni..





ni bukan test drive ni..tengah test rasa ape..semua nk buh mulut la zakwan ni...




smart la zakwan..




zakwan dah mandi..abang n kakak dia belum..umi pasang walker ni masa diaorang tido..kalau diaorang ade, tak jadi keje la jawabnya..memasing dok kagum dengan kereta baru zakwan..hahaha



TAPI...



bila si abang yang lebih-lebih..


yang ni budak perasan..dia kata ni angah naik ni dulu ni..angah punye..


hmmm..payah nak kata apa-apa..



TRENDYZS

alhamdulillah Trendyzs dapat beroperasi dengan baik..
ramai customer yang datang adalah mereka-mereka yang kaki beli online..

kebanyakan barang yg Trendyzs jual adalah yang biasanya dijual online..


staf kami si kecik berbaju merah sedang sebok mempeorak-peranda kotak..hehehe

antara stok yang baru sampai..

dan ini adalah Kak Ratna..staf baru kami..sangat komited orangnya, mulut meriah  dan  sangat  pandai layan customer..

Walaupun segalanya nampak ok..
umi tetap perlukan tulang 4 kerat ayah..huhuhu


umi rasa macam dah takda waktu rehat untuk diri sendiri..
celik mata je, uruskan anak-anak..p kerja..
lunch hour, umi p jenguk kedai sat..

petang, uruskan anak-anak sampai la ke malam waktu diaorang tido..

malam..umi nak kena study..
itu pun kena berenti-berenti jugak bila zakwan nak susu, nak tukar pempes..
si angah pon ada ketika bangun malam nak susu..

tapi heran..
ada masa plak nak update blog kan?
hahahaha..
terapi ni...terapiii..blog ni je la tempat meluah rasa..

tak mau kehilangan kenangan-kenangan membesarkan anak sorang-sorang nih..
sebab bila kita sebok, masa terlalu pantas berlalu..
sedar-sedar anak dah besar..

okeh..okeh..sudah..cukup..

nak buat kerja hakiki..

salam..

jumpa lagi next entry,,




nota kapal: menanti tibanya Puteri Delima satu ke Johor!!!!!





4 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

banyak le cekin...
ckp konon2 penat..
ko mmg hyper..
mmg kaki x reti ddk diam...
mcm la kak lin x kenal he he he
awk kn rajin bekerja..
heran kak lin mana awk dpt sumne sumber power tu?
ngee...jgn marah ha...

zahirian said...

uittsss...belum besalin ek kak..siap blogwwalking sume..hehe..nak tak nak memang kene hyper kak..selamat besalin ek kak..

w|cKa` said...

bila ke pasir gudang? sy tgh dok pk nak pi bila nih.. tp most probably im driving to johor.. senang nak gerak kat sana nnt..

Marsha~ said...

tulah.. baru nak tanye.. tatau penat ke?? hehehehe... respect betul lah... takde maid pun... tabik spring....

JOM SHOPPING!!