dah lama tak..

assalamualaikum..

dah lama umi tak beli sebarang majalah..
sungguh...memang dah sangattttttt lama..

dulu-dulu masa takde anak, rajin beli mingguan wanita..
bila dah pregnen, rajin beli pa&ma atau mamy & baby..

kalau nampak menarik, beli anjung seri, impiana atau majalah dapur..
ada ketika beli Solusi juga untuk rujukan rohani

lepas tu suka beli Seri Dewi & Keluarga..
yang ni umi suka sangat..lebih suka dari mingguan wanita yang kadang-kadang (selalunya) penuh bermuka surat dengan iklan..
ye la..dah memang itu income diaorang kan..

semalam terpandang lagi majalah kegemaran umi
tergerak hati nak membeli..
antara tajuk yang menarik perhatian ialah -KETAHUI RAHSIA ANAK DENGAR KATA-
sambar la satukan..
disamping cover page dia yang comel dengan muka diana amir dan juga wardina..





kadang-kadang bukan sempat baca semua pon..
cari tajuk yang berkenan di hati je dulu..
lepas tu letak tepi sat..konon2 nanti nak sambung baca..
hahaha..kononnnn..
lepas tu dok terperuk gitu je la...
maka umi ada banyak koleksi majalah yang cantik elok bagai tak pernah dibaca..

nak jual sayang..
kadang-kadang boleh rujuk semula..



antara koleksi yang ada..



























buku akademik umi untuk sem ni BELUM di beli lagi..huhuhuhu
sedey betul..
hari ni hari gaji kan...jom p beli!!




4 tukang conteng sambilan:

SYANI said...

Sama la kita. Paling banyak koleksi Impiana dengan Rapi..

HUZAIFA said...

sama lah kita, sya pun memang wajib beli majalah ni setiap bulan. bukannya apa isinya banyak yg berfaedah, tak banyak iklan.

Ainul Hayat said...

Saya banyak Mingguan Wanita. Tujuan utama nak tengok resepi tu je...hehehe

Ummi said...

salam kenal Syani & Huzaifa..
sy dah folo blog Syani..tp tak dapat ke blog huzaifa..kenape eh?

______________________

alaa...nanti erni dah masuk ke fasa ada anak, tengokla nanti..berubah citarasa plak..hiii

JOM SHOPPING!!