BIJAK BELANJA

assalamualaikum..



salam hari jumaat
petang nanti lepas habis kelas UUM umi dah plan nak p memborong..
c-mart ni selalu buat sale hari jumaat n sabtu..
konfem harini ramai orang..
dah la baru dapat gaji kan.


 tengok milo..hari ni rm16.59..hari biasa rm17.20
drypers rm30.90..hari biasa rm36.90
tengok huggies lagi murah la pulak...
umi tak pernah beli huggies..ok tak huggies ni ek..

kalau kualiti semacam drypers, y not beli huggies je..
kuantiti sama tapi harga banyak rm beza ooo..
tambah-tambah umi nak beli stok banyak nih..
kalau beli banyak baru terasa penjimatannya kan..kan.,.

nak keluar pagi ni harusla mustahil..
nak bawa anak-anak bersesak tu..hmmm..tak payah la kan..harap2 petang nanti masih ada rezeki untuk anak-anak..
kalau dah habis..bukan rezeki kita la kan...







3 tukang conteng sambilan:

Marsha~ said...

huggies boru tu jangan beli... hancur... yang merah dan purple je beli.... tapi yang tu susah sales... so better pakai drypers je.. :)

Marsha~ said...

ooppss huggies BIRU

zahirian said...

haaaaaaaaa...alaaaaa...aduyai..dah TER borong yang biru..huaaaaaa...

JOM SHOPPING!!