mulai malam ini..

assalamualaikum..


mulai malam ini..
rutin burung hantu umi akan kembali..winnnkk..
kerana hari ini umi sudah back to campus ye..
nak kena tune balik rutin harian..
dah lama bercuti ni..moga mood nak study ni cepat dan pantass datang..

jadual sem ini
alhamdulillah sem ini amik 2 paper saja..
berjalan seperti yang dirancang..bila anak dah 3 tak mampu rasanya nak amik 3  paper 1 sem..
bos pon bagi kelulusan dah untuk umi p kelas petang hari isnin..
petang tadi sampai di rumah pukul 6.05pm..kelas habis awal sikit jek..
balik solat sat lepas tu terus amik anak-anak..

malam ni makan spaghetti je la..
makanan yang mengenyangkan dan senang nak simpan stok kan..
pukul 9 dah ajak anak-anak tido..
pukul11 umi dah terjaga..
selalunya ayah akan kol pukul 10..kekadang 10.30..
sebab dah biasa..pukul11 terjaga terus capai nset..
kot la ayah kol tp umi pengsan tak sedar kan..
tapi nggak ada....

takpe..bangun terus buat kerja-kerja bibik..
tup-tup..berbunyi jugak nset tu..
takya tengok pon tau dah sape kol..

no yang di tunggu-tungu..
 lepas ni maybe boleh suruh ayah jadi alarm..
kol pukul berapa umi nak bangun..hiiiii
kalau tak..takut terlajak sampai ke subuh..
bile nak studynye kan...

tak sabar nak habiskan sem ni..
lepas tu FINAL SEM..
hip..hip..hooreyyyyyy..

semalam sudah terima parcel dari incik soulmate sy...

tq husben..sudah terima dengan selamatnye...



3 tukang conteng sambilan:

OneSimpleMother said...

tabik spring toink2 la dekat syikin ni. dgn kerja, anak2.. study lagi. kalau akak surrender.. hihihi. apo ko bondo dlm kotak tuuuu.. :)

zahirian said...

wahhh..awal jenguk blog kak..alaaa..kalau akak buat,sure akak pon bolehla.benda dlm kotak tu..rahsia..hahah..takde pe la kak.perfume jek.utk pakai at home only.

noradzlina.kamdani said...

walla..slmt study balik..semoga akan lbh cemerlang

JOM SHOPPING!!