sign off day 3 : klinik dan sopeng!!

assalamualaikum..
alamak..
tajuk adalah klinik dan sopeng..
tapi jenuh dah cari ni..kat mana simpan gambar p klinik..
adusshhh..
ada gambar zikry dicucuk sempena menyambut ulangtahun pertama..huuu
akan cari jugak..
mesti ade..
kalau takde terpaksa transfer semula dari nset..
dan akan update nanti..


******************************

okeh..
cite sopeng pulak..
umi amek cuti..menggunakan saki baki cuti yang ada..
amik cuti sebab nak bersopeng..ceh..
en zahir balik je..aktiviti sopeng itu adalah harus..
tambahan pulak,nak cari barang sikit untuk bekal ke Ganu..
lepas bawak adik dan kakak p klinik..
terus p alor star..
adik dan kakak p sekolah laa..


brekafast berduaan di McD jek..
mujur sempat..
dah nak pukul 11 pon..

kemudian mengukur Pacific ngan en zahir..
cari kasut..baju..
barang untuk kakak dan adik jugak..

kami masuk kedai ni 2x tau..
en zahir fikir panjang nak beli kasut..
nak tunggu dia pikir pon lama tau..
huuuu..

borong kemeja jugak..
maklumla..orang keja kapal mane ade pakai kemeja..hii

beli barang umi..yang harusnye ayah sponsor la kan..
dan juga barang budak kecik 2 orang tu..

dan barang..dan barang..dan barang lagi...
tak kuasa nak publish semua



kakak dapat beg..adik dapat kasut..

kasut adik ni longgar sikit..

kakak terus nak pakai beg dia nih..
beg lama kakak harusla diwarisi adik..

....................



yup..lagi entry seciput..
nak kejar banyak draft ni..
hossshhhh...





3 tukang conteng sambilan:

Ieda Al-Habsyi said...

cepat update lagi, ehhehe :)

w|cKa` said...

btol.. org keja kapal xpakai kemeja.. bila nak pi course baru nak beli..

Marsha~ said...

hehehe... adatle baru turun kapal, kepala laki mesti dibotakkan... :)

JOM SHOPPING!!