..pagi..

assalamualaikum..
berita terkini 2 beradik pagi ni..
macam biasa bangun subuh lagi..
dan mandi..dah biasa kan..p sekolah..
hari ni cuti..
so, buat roti arab untuk breakfast..
kakak dan adik jadi assisstant..
kakak..
sebok nak uli tepung jugak..
bagi je la kan..
belajar memasak..
ni belum tengok dia tolong basuh ikan lagi..
putih bersih ikan tu..
tak dan snap gambar jek..
huuu
len kali plak...
sambil-sambil layan cd..
kalau tanya kakak buat apa..
buat "kuih ciput!"
huahuahua..
dia biasa tengok mak ngah gentel kuih siput..

anak teruna ni pon boleh harap dah..
bab-bab menyapu memang rajin sungguh
pantang tengok umi pegang penyapu..dia pon nak sapu..
haaa...
ade yang tolong masak..tolong menyapu..
bahagia dak?
hahahaha..


roti arab..
zikry sorang boleh abiskan 2 ketul..
dia SANGAT suka..
yang ni saiz sederhana..



adik dok makan dah..
kakak tak abis lagi gentel tepung..




masih layan cd..






lepas tu..
masing-masing berbotol..
kekenyangan...
si adik sudah tidur ketika ini..
kakak masih sebok entah buat apa...
sebab tu umi nya boleh update blog :)
********************************************************************
en zahir dalam perjalanan ke Pahang ketika ini..
moga selamat sampai ye b..
InsyaAllah akan bersama sefamily hari Ahad nanti
...mood?..
harusla
HAPPY!!!






assalamualaikum..





























4 tukang conteng sambilan:

ab@h_Izz said...

rajinnya anak bujang tu..hi..hi
tu la..melentur buluh awal2 dah ni...
anak saya pun , kalau nak susu,,semua nak..macam kembar lak!

noradzlina.kamdani said...

wah...pandainye si dara ngan ujang tu....

zahirian said...

@ab@h_Izz
Kalau nak susu serentak tu yang kalut sikit..kena pantas la uminye..

zahirian said...

@noradzlina.kamdani
banyak akai..huuu..bebudak skg..

JOM SHOPPING!!