..over confident!!

assalamualaikum
sudah hampir pukul 5am..
saya bukan baru bangun tidur ye..
belum tidur lagi pon sebenarnya..
sudah over limit..maka tiada sudah rasa mengantuk..
2 hari dah macam ni..huu..zombie!!
apelagi kalau bukan kerana assignment..
bekerja 8-4..
waktu balik kerja adalah waktu untuk kakak dan adik..
sehinggalah mereka tidur pada malam hari..
selepas itu baru ada masa nak study dan settle assign..
gigihhhhh..!!
pulun nak bagi siap semua..
en zahir sudah mahu balik cuti..
rugila masa sefamili kalau en zahir ada..
saya stay up pulun assign..
huh..
alah bisa tegal biasa..
moga cepat-cepat habis study..
mau qada' waktu tidur..
ngueheheh..
sengalll..
*************************
opss..
ni gambar petang tadi..
kira petang semalam la kan...
kakak dan adik gedik-gedik tak mau masuk rumah lepas balik sekolah..
sebok nak ke taman..
okehhhhh..!!
jom..jommmmm..
susunan gambar adalah tunggang terbalik..
maklumla uminye tengah pening tak cukup tido nih..
yang penting sudah captured..
ade kenangan untuk petang semalam..
dan paling weng-weng..
dah select gambar dr nset..TERtekan DELETE..
huuaaaa..
mujur ade beberapa keping lg..
nape kah nset tiada 'recycle bin'???
boleh restore balik..huuu
salahkan nset plak eh..
zikry dan cubaan panjat tangga..
memang dia sudah boleh naik..
sangat gigih bab panjat memanjat ni..
gambar adik berjaya naik umi terdelete..adehh



kakak..
seperti biasa..
sombong dengan camera nset umi..huuuu


main adik main..
jangan tak main..
dia tak mau sape-sape pegangdia ye..
mau sendiri-sendiri..
mau bebas!!




ni gambar awal sepatutnya..
tengok betapa over confident zikry..
menonong jek jalan..
kakak pulak tinggal belakang
kakak tak mau tinggal beg sekolah..
nak bawak jugak..





ohhh..
anak lelaki sapa kah itu..
perasan sudah besar...
huuu..





8 tukang conteng sambilan:

hanny maness said...

kak ikin.. hani sangat kagum dengan akak. serius SANGAT kagum. akak boleh bahagikan masa dengan semua2 yang akak buat. teringin nak jadi macam akak satu hari nnt. InsyaAllah :)

*kiss utk akak & adik yg comel tu ye ^__^

Melati Qistyna's Mummy said...

kin, kakak makin semangat yer, suke tgk :P

OneSimpleMother said...

salute dengan syikin.. blajar sambil bekerja. dengan 2 anak lagi. kalau akak tatau lerrr.. ke laut gamaknya. sungguh cute zikry jalan menonong gitu.. hehehe

Izan said...

syikin, si kakak tu beg dia sungguh besar. beg tu lagi besar dari dia. =)

Ummi said...

@hanny maness
aduihhh..ade orng yg lagi hebat hani oii..anak lagi ramai pon ade..ape2pon..mekasih la..kiss utk kakak dan adik sudah disampaikan :)

Ummi said...

@Melati Qistyna's Mummy
haah kak..cumanya dia tinggi..kalau nak berisi memang nampak kat pipi la..ayah die suke kate "kakak tembun macam umi" :p

Ummi said...

@OneSimpleMother
alaa..kak..kalu akak pon mesti boleh..bila kita dah kena buat..camane pon kite akan buat jugak..mesti boleh punyalah!!

Ummi said...

@Izan
oh izan..long time no c..mase beli tak bawak dia..pehtu rase beg tu keik dah..tp bila die bawak..memang besar!!hehehe..tapi dia pon dah suke..biarkan saje la..

JOM SHOPPING!!