saye nak update jugak!!!

assalamualaikum..

aduyaii..
sudah lama tidak update ini blog..
nak update..tapi tak berkesempatan..
sekarang sedang memproses 1 lagi blog..
kena fokus situ jek sekarang..
sebab blog itu adalah ASSIGNMENT!!
canggihkan assignment sekarang..berblog..huuu
bunyi macam senang..
tapi sebab blog itu untuk dinilai..
makanya..sikit-sikit ubah ini..ubah itu..
ada je yang tak puas hati..
seram je tengok blog orang lain..
yang pandai buat template sendiri..headernya sangat kreatif..
ikutkan hati nak submit jek blog ZAHIRIAN nih..hahaha
tapi tak memenuhi requirement nya ya kawan-kawan sekalian..
tapi tak kira..
akan update jugak..malam ni ka..esok ka..tak kira laa...MESTI update!!

ohh..

cik Mas
..terima kasih kerana menyebut nama saya di blog awak..
ketahuilah bahawasanya saya juga budak baru belajar..
berkongsi apa yang tahu sahaja..

8 tukang conteng sambilan:

ab@h_Izz said...

update jgn tak update..man add blog tu..nk jengukk..hi.hi2

Ieda Al-Habsyi said...

yeahh! wajib update tapi hari ni saya blank! :)

noradzlina.kamdani said...

WAH..ASSIGNMENT guna blog?

Edriena Hazelina said...

kak.. saye tak dapat pun tengok blog tu.
akak ubah url ke?

Ummi said...

@ab@h_Izz
hahaha,..takmo la abah..malu org tengok..biarla antara saye dan lect jek..huuu

Ummi said...

@Ieda Al-Habsyi
ieda blank?rase macam tak pecaye..hiii

Ummi said...

@noradzlina.kamdani
kena buat 1 blog sebagai assign kak lin..huhuhu..

Ummi said...

@Edriena Hazelina
cik EH..akak dh drop kt blog EH ye..

JOM SHOPPING!!